Εξοργισμένος Μπέλινγχαμ με Αθπιλικουέτα: «Ζητάς εσύ Fair Play;»

Εξοργισμένος Μπέλινγχαμ με Αθπιλικουέτα: «Ζητάς εσύ Fair Play;»

Δημήτρης Χούπης 18:38 - 26.09.2023

Τζουντ Μπέλιγχαμ και Ζέσαρ Αθπιλικουέτα είχαν μια «διαμάχη» προς το τέλος του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τη MARCA να βγάζει στη φόρα όσα ειπώθηκαν από τους δύο ποδοσφαιριστές.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε το ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας, επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης με 3-1. Μοράτα και Γκριεζμάν ήταν οι δύο σκόρερ των «ροχιμπλάνκος», ενώ για τη «βασίλισσα» ο Τόνι Κρος ήταν αυτός που έβαλε το γκολ. 

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο μέσος της Ρεάλ έκανε ένα μαρκάρισμα στον Ανχέλ Κορέα, με τον Ζέσαρ Αθπιλικουέτα να σπεύδει να ζητήσει τον λόγο από τον Άγγλο χαφ. Ο Ισπανός ακραίος μπακ ζήτησε fair play από τον πρώην παίκτη της Ντόρτμουντ, με τον 20χρονο να του απαντάει εξοργισμένα: «Ζητάς εσύ fair play; Σε παρακαλώ, πέταξε τέσσερις φορές την μπάλα μακριά για να σπαταλήσεις χρόνο». 

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, σχολίασε το μαρκάρισμα του Μπέλιγχαμ λέγοντας ότι θα μπορούσε να είχε αποβληθεί. «Στο μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Κορέα θα μπορούσε να είχε δοθεί και κόκκινη. Ήταν σκληρό το τάκλιν του Μπέλιγχαμ, σηκώνει το πόδι του ψηλά

Φάνηκε επικίνδυνο, αλλά όταν το δω θα μπορώ να μιλήσω με μεγαλύτερη σιγουριά», ήταν τα λόγια του Αργεντινού τεχνικού.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ μέχρι στιγμής έχει ξεκινήσει ιδανικά τη θητεία του στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, όντας μάλιστα ο πρωταγωνιστής στα περισσότερα παιχνίδια. Ο Άγγλος μέσος έχει ήδη έξι γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Τα τρία από τα τέρματά του έχουν μπει στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, όπως αυτό απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου για την πρώτη αγωνιστική του Champions League