Ο Μπέλιγχαμ κέρδισε τον σεβασμό των φίλων της Ατλέτικο Μαδρίτης με μία απλή κίνηση (vid)

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

© PrtScr

Ο Μπέλιγχαμ κέρδισε τον σεβασμό των φίλων της Ατλέτικο Μαδρίτης με μία απλή κίνηση (vid)

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ απέφυγε να πατήσει το σήμα της Ατλέτικο Μαδρίτης που είναι τοποθετημένο πάνω στον αγωνιστικό χώρο, με τους οπαδούς των «ροχιμπλάνκος» να εκτιμούν αυτήν την κίνηση.

Τον σεβασμό στο ποδόσφαιρο μπορείς να τον κερδίσεις από κάθε αντίπαλο με μία πολύ απλή κίνηση και ο Τζουντ Μπέλιγχαμ μας έδειξε τον... δρόμο.

Στο ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν επιβλητική και πήρε τη νίκη με 3-1. Ένα από τα highlights της αναμέτρησης, ήταν δίχως αμφιβολία η κίνηση του Μπέλιγχαμ κατά την έξοδό του από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Άγγλος σούπερ σταρ θεώρησε ασέβεια το να πατήσει πάνω στο σήμα της Ατλέτικο Μαδρίτης το οποίο είναι τοποθετημένο πάνω στον αγωνιστικό χώρο, για αυτόν τον λόγο το απέφυγε

Όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη ενέργεια κέρδισε τα εύσημα ακόμη και από τους φίλους της «αιώνιας» αντιπάλου της Ρεάλ, Ατλέτικο.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του ντέρμπι, πιο ιδανικό ξεκίνημα στο ματς δεν θα μπορούσαν να έχουν οι «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι μπήκαν πολύ δυνατά και ανταμέιφθηκαν γι' αυτό, αφού μόλις στο 4ο λεπτό ο Λίνο βρήκε τον Μοράτα και ο Ισπανός επιθετικός με μια κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 

Οι γηπεδούχοι πάτησαν στο εκρηκτικό τους ξεκίνημα, συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και βρήκαν και δεύτερο γκολ. Μετά τη μεγάλη ευκαιρία του Χιμένεθ στο 10', ο Γκριεζμάν χτύπησε στο 18ο λεπτό και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Μετά από σέντρα του Σαούλ, ο Γάλλος επιθετικός πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Κέπα, σημειώνοντας έτσι το 2-0.

Το ντέρμπι είχε μετατραπεί σε εφιάλτη για τη «Βασίλισσα», η οποία κατάφερε όμως να βγάλει αντίδραση και να μειώσει σε 2-1 στο 35' με μία ασύλληπτη... οβίδα του Κρόος έξω από την περιοχή. Μάλιστα, οι «μερένχες» βρήκαν και το γκολ της ισοφάρισης λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, στο 44', με τον Καμαβινγκά, αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ. 

Ασεμνες χειρονομίες από τον γιο του Ντιέγκο Σιμεόνε στους οπαδούς της Ρεάλ (vid)
LA LIGA

14:17 - 25.09.2023

Ασεμνες χειρονομίες από τον γιο του Ντιέγκο Σιμεόνε στους οπαδούς της Ρεάλ (vid)

Ο γιος του Ντιέγκο Σιμεόνε, Τζιανλούκα Σιμεόνε δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του και προέβη σε άσεμνες χειρονομίες προς την εξέδρα των οπαδών της Ρεάλ.

Και παρόλο που οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο με θετική εικόνα, έχοντας βγάλει αντίδραση και έχοντας «αγγίξει» την ισοφάριση, η έναρξη της επανάληψης ήταν τόσο εφιαλτική όσο και το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης. Πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Σαούλ με μία σέντρα ακριβείας βρήκε τον Μοράτα κι εκείνος με μία κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα του κι έγραψε το τελικό 3-1.