Ασεμνες χειρονομίες από τον γιο του Ντιέγκο Σιμεόνε στους οπαδούς της Ρεάλ (vid)

Τζιανλούκα Σιμεόνε

i

PrtScr

Ασεμνες χειρονομίες από τον γιο του Ντιέγκο Σιμεόνε στους οπαδούς της Ρεάλ (vid)

Κώστας Τόπας 14:17 - 25.09.2023

Ο γιος του Ντιέγκο Σιμεόνε, Τζιανλούκα Σιμεόνε δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του και προέβη σε άσεμνες χειρονομίες προς την εξέδρα των οπαδών της Ρεάλ.

Ο Τζιανλούκα Σιμεόνε, ο οποίος βρισκόταν στο «Μετροπολιτάνο» για να παρακολουθήσει το Μαδριλένικο ντέρμπι μεταξύ Ατλέτικο και Ρεάλ, καταγράφηκε από τις κάμερες να κάνει άσεμνες χειρονομίες στους οπαδούς των «μερένχες».

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη στο δεύτερο γκολ των «ροχιμπλάνκος», όταν ο Αντουάν Γκριεζμάν έκανε το 2-0 μετά από υπέροχη κεφαλιά. Εκείνη τη στιγμή, ο Τζιανλούκα Σιμεόνε σηκώθηκε από τη θέση του για να κάνει αυτές τις χειρονομίες στις εξέδρες όπου φιλοξενούνταν οι οπαδοί της Ρεάλ.

Αναμφίβολα πολλοί θα το δουν ως απαράδεκτη έλλειψη σεβασμού, ενώ ορισμένοι οπαδοί της Ατλέτικο θα τον αγαπήσουν λίγο περισσότερο μετά από αυτή την κίνηση. Ο Τζιανλούκα είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος από τους γιους του Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος παίζει για την Τουντελάνο στην τέταρτη κατηγορία της Ισπανίας. Ο μεγαλύτερος του Τζιοβάνι παίζει στη Νάπολι στη Serie A, ενώ ο Τζουλιάνο είναι δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Αλαβές, αν και θα μείνει εκτός μέχρι το 2024 μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό στην προετοιμασία.