Στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ντε Τσέρμπι!

Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι

i

©printscreen

Στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ντε Τσέρμπι!

Κωνσταντίνος Ζήκος 10:44 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:46 - 27.09.2023

Το κορυφαίο ισπανικό ραδιοφωνικό δίκτυο, «La Cadena SER», αναφέρει πως το όνομα του νυν τεχνικού της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Κάρλο Αντσελότι για το επόμενο καλοκαίρι.

Η θητεία του Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο καλοκαίρι, με αποτέλεσμα η διοίκηση των «μερένχες» να αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του Ιταλού τεχνικού. Όπως φαίνεται όμως, η Ρεαλ κινείται και πάλι... αλά ιταλικά, αφού έχει στη λίστα της τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι της Μπράιτον.

Προφανώς το έργο του Ντε Τσέρμπι στη Μπράιτον είναι εξαιρετικό, γεγονός που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Η εκκίνηση των «γλάρων» στη Premier League, αγγίζει σχεδόν το απόλυτο, αφού μετά το πέρας των πρώτων έξι αγωνιστικών, έχει σημειώσει πέντε νίκες και μόλις μια ήττα. 

Υπάρχει φυσικά και η ήττα από την ΑΕΚ με 3-2, σε ένα ιστορικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Για την μεν Μπράιτον, καθώς η συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτελούσε την πρώτη στην ιστορία της ομάδας στα ευρωπαϊκά κύπελλα, αλλά και για την Ένωση, η οποία πήρε τη δεύτερη νίκη σε αγγλικό έδαφος, μετά το επικό 3-2 επί της Ντέρμπι το 1977 για το Κύπελλο UEFA.

Επίθεση σοκ σε 8χρονο κορίτσι από οπαδούς της Ατλέτικο: «Γαμ@@@ κορίτσι! Φύγε, αλλιώς θα σε σκοτώσουμε»
LA LIGA

09:55 - 27.09.2023

Επίθεση σοκ σε 8χρονο κορίτσι από οπαδούς της Ατλέτικο: «Γαμ@@@ κορίτσι! Φύγε, αλλιώς θα σε σκοτώσουμε»

Απίστευτο ρατσιστικό επεισόδιο εκτυλίχθηκε πριν το ντέρμπι της Μαδρίτης, μεταξύ Ατλέτικο και Ρεάλ, καθώς 8χρονο κορίτσι που φορούσε φανέλα του Βινίσιους δέχθηκε απειλές από οπαδούς των «ροχιμπλάνκος».

O 44χρονος Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, βρίσκεται στο «τιμονι» της Μπράιτον από το καλοκαίρι του 2022 και έχει καθίσει στον πάγκο της 46 φορές συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει σημειώσει 24 νίκες, 7 ισοπαλίες και 15 ήττες και όλα αυτά στο πιο απαιτητικό πρωτάθλημα του κόσμου, αυτό της Premier League. Έχει δημιουργήσει μια ομάδα που σέβονται οι κορυφαίοι προπονητές, χωρίς να έχει δαπανήσει τρελά ποσά για τη μεταγραφική της ενίσχυση. Ο ιδανικός συνδιασμός!