Νέο πρόβλημα με Γκιουλέρ στη Ρεάλ - Επιστρέφουν Βινίσιους και Καρβαχάλ

Άρντα Γκιουλέρ

i

©PrtScr

Νέο πρόβλημα με Γκιουλέρ στη Ρεάλ - Επιστρέφουν Βινίσιους και Καρβαχάλ

Κώστας Τσιακλής 16:55 - 26.09.2023

Ο Άρντα Γκιουλέρ αντιμετωπίζει ένα νέο πρόβλημα τραυματισμού και θα απουσιάσει το επόμενο χρονικό διάστημα. Επιστρέφουν στη δράση Βινίσιους και Καρβαχάλ.

Ο Άρντα Γκιουλέρ υπέστη ένα νέο τραυματισμό και θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας τουλάχιστον για τρεις εβδομάδες. Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί ωστόσο να υπολογίζει στους Βινίσιους και Καρβαχάλ που βρίσκονται κανονικά στην αποστολή για το ματς με τη Λας Πάλμας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να μπήκε σχετικά καλά στη νέα σεζόν όμως οι «μερένγκες» αντιμετωπίζουν ήδη πολλά προβλήματα τραυματισμών. Όπως είναι πιθανότατα γνωστό εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα θα παραμείνουν οι Τιμπό Κουρτουά και Έντερ Μιλιτάο.

Στη λίστα των απόντων θα μπει ξανά ο Άρντα Γκιουλέρ που στάθηκε ξανά άτυχος. Ο νεαρός Τούρκος είχε τραυματιστεί στο γόνατο στην προετοιμασία και έχασε τις πρώτες αναμετρήσεις της σεζόν και πάνω που επέστρεψε, υπέστη ένα νέο τραυματισμό και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Το πρόβλημα όπως αναφέρεται από την ανακοίνωση της ομάδας εντοπίζεται στον μοιριαίο και προέκυψε στην τελευταία προπόνηση για τον αγώνα με τη Λας Πάλμας.

«Μετά τις εξετάσεις που έγιναν στον παίκτη μας Άρντα Γκιουλέρ από το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο 18χρονος έχει διαγνωστεί με τραυματισμό στον αριστερό ορθό μηριαίο μυ. Η πρόοδός του θα παρακολουθείται», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Μαδριλένων.

Ο Γκιουλέρ αποκτήθηκε τον περασμένο Ιούλιο με 20 εκατομμύρια ευρώ από τη Φενέρμπαχτσε. Ο 18χρονος που έχει χαρακτηριστεί ως ο νέος Μέσι δεν έχει πραγματοποιήσει ο ντεμπούτο του λόγω των προβλημάτων που προαναφέραμε. Αν επιβεβαιωθούν τα σενάρια με τη διάρκεια της απουσίας του, τότε πιθανότατα θα προλάβει να βρίσκεται στην αποστολή για το πρώτο El Clasico της σεζόν.

Ο Κρόος έγινε ο δεύτερος Γερμανός ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)
LA LIGA

14:09 - 26.09.2023

Ο Κρόος έγινε ο δεύτερος Γερμανός ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Ο Τόνι Κρόος σκόραρε κόντρα στην Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης κι έφθασε τα 28 γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ, όντας ο δεύτερος Γερμανός ποδοσφαιριστής της «Βασίλισσας» με τα περισσότερα γκολ.

Επιστρέφουν Βινίσιους και Καρβαχάλ

Τα θετικά νέα για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι η επιστροφή των Ντάνι Καρβαχάλ και Βινίσιους Τζούνιορ. Οι δύο ποδοσφαιριστές φαίνεται να ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν και βρίσκονται κανονικά στην αποστολή για το ματς της Τετάρτης (27/09) κόντρα στη Λας Πάλμας.