Ο Κρόος έγινε ο δεύτερος Γερμανός ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Τόνι Κρόος

i

Τόνι Κρόος/ ©Intime

Ο Κρόος έγινε ο δεύτερος Γερμανός ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:09 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:15 - 26.09.2023

Ο Τόνι Κρόος σκόραρε κόντρα στην Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης κι έφθασε τα 28 γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ, όντας ο δεύτερος Γερμανός ποδοσφαιριστής της «Βασίλισσας» με τα περισσότερα γκολ.

Στο ντέρμπι της Μαδρίτης το βράδυ της Κυριακής (24/09) αναδείχθηκε νικήτρια η Ατλέτικο. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε επικράτησε με 3-1 της Ρεάλ στο κατάμεστο από 70.000 φιλάθλους «Metropolitano» και την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα της στη σεζόν, ρίχνοντάς την παράλληλα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της La Liga

Η ομάδα του «Τσόλο» προηγούνταν με 2-0 στο 18' χάρη στα γκολ των Άλβαρο Μοράτα και Αντουάν Γκριεζμάν, ο Τόνι Κρόος μείωσε προσωρινά για τη «Βασίλισσα» με υπέροχο σουτ στο 35΄, αλλά ο Ισπανός επιθετικός της Ατλέτικο στο 46΄  βρήκα ξανά δίχτυα κι έκανε το 3-1, δίνοντας μαξιλαράκι ασφαλείας στους «ροχιμπλάνκος». 

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε, αλλά για τον Τόνι Κρόος ήταν ένα ιδιαίτερο βράδυ. Ο 33χρονος μέσος της «Βασίλισσας» με το γκολ που σημείωσε, το οποίο μάλιστα είναι και το πρώτο του κόντρα στην Ατλέτικο μετά από 30 συμμετοχές σε ντέρμπι της Μαδρίτης, έφθασε τα 28 τέρματα με τη φανέλα των «μερένχες». 

Ο Μπέλιγχαμ κέρδισε τον σεβασμό των φίλων της Ατλέτικο Μαδρίτης με μία απλή κίνηση (vid)
LA LIGA

09:48 - 26.09.2023

Ο Μπέλιγχαμ κέρδισε τον σεβασμό των φίλων της Ατλέτικο Μαδρίτης με μία απλή κίνηση (vid)

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ απέφυγε να πατήσει το σήμα της Ατλέτικο Μαδρίτης που είναι τοποθετημένο πάνω στον αγωνιστικό χώρο, με τους οπαδούς των «ροχιμπλάνκος» να εκτιμούν αυτήν την κίνηση.

Ο Τόνι Κρόος το κατάφερε αυτό σε 424 εμφανίσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας παράλληλα μοιράσει και 90 ασίστ. Με αυτό τον τρόπο ο 33χρονος μέσος έγινε ο δεύτερος Γερμανός ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία της «Βασίλισσας» πίσω από τον Ούλι Στιλικε, ο οποίος έχει 50. Τρίτος στη σχετική λίστα είναι ο Σάμι Κεντίρα με 27.