Γκριεζμάν: «Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Αντουάν Γκριεζμάν

i

PrtScr

Γκριεζμάν: «Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Μαρία Δαλιάνη • 11:37 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Η νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Ρεάλ στο ντέρμπι της Μαδρίτης φαίνεται πως άνοιξε την... όρεξη στον Αντουάν Γκριεζμάν και ονειρεύεται από τώρα το πρωτάθλημα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης με δύο γκολ του Αλβάρο Μοράτα κόντρα στην πρώην ομάδα του και ένα του Αντουάν Γκριεζμάν και οδήγησαν την Ατλέτικο σε σπουδαία νίκη 3-1 επί της Ρεάλ στο ντέρμπι του «μετροπολιτάνο» , με τους «μερένγκες» να χάνουν το απόλυτο νικών στη σεζόν.

Οι παίκτες του Σιμεόνε ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με το νικηφόρο αποτέλεσμα κάτι το οποίο φάνηκε και στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

 Ο Αντουάν Γκριεζμάν λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο επί της Ρεάλ στο ντέρμπι του «μετροπολιτάνο» μίλησε στο «beIN Sports» και τόνισε ότι η ομάδα του θα παλέψει μέχρι το τέλος αν και γνωρίζει πολύ καλά ότι θα έχει δύσκολο έργο.

Ο Μπέλιγχαμ κέρδισε τον σεβασμό των φίλων της Ατλέτικο Μαδρίτης με μία απλή κίνηση (vid)
LA LIGA

09:48 - 26.09.2023

Ο Μπέλιγχαμ κέρδισε τον σεβασμό των φίλων της Ατλέτικο Μαδρίτης με μία απλή κίνηση (vid)

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ απέφυγε να πατήσει το σήμα της Ατλέτικο Μαδρίτης που είναι τοποθετημένο πάνω στον αγωνιστικό χώρο, με τους οπαδούς των «ροχιμπλάνκος» να εκτιμούν αυτήν την κίνηση.

«Θα πάμε μέχρι το τέλος, για να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε την La Liga. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι έχουμε την ομάδα για αυτό. Θα πρέπει να κερδίσουμε παντού, αρχίζοντας από την Πέμπτη με την Οσασούνα».