O Nτε Γιονγκ κλήθηκε να φτιάξει τον «τέλειο παίκτη» και η απάντηση του... άκουγε στο ίδιο όνομα (vid)

Φρένκι Ντε Γιονγκ

i

©intime

O Nτε Γιονγκ κλήθηκε να φτιάξει τον «τέλειο παίκτη» και η απάντηση του... άκουγε στο ίδιο όνομα (vid)

Κωνσταντίνος Ζήκος 11:31 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 11:34 - 03.10.2023

O μέσος της Μπαρτσελόνα, Φρένκι Ντε Γιονγκ κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που θα «οδηγούσαν» στη δημιουργία του... τέλειου παίκτη, με τις απαντήσεις του να είναι οι ίδιες και να αφορούν έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

O Φρένκι Ντε Γιονγκ αναρρώνει από τον τραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Θέλτα. Ο χρόνος της πιθανής επιστροφής του είχε προβλεφθεί για μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων, με τον Ολλανδό να μένει εκτός «Classico» που θα λάβει χώρα στις 28 Οκτωβρίου. Πιθανότερο σενάριο, να προλάβει το παιχνίδι του UEFA Champions League με την Σαχτάρ στις 7 Νοεμβρίου.

Την ίδια ώρα, ο 26χρονος κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που θα συντελούσαν στην εύρεση του «τέλειου παίκτη» και η απαντήσεις του, «οδηγούσαν» στο ίδιο όνομα: Λιονέλ Μέσι. O Nτε Γιονγκ σε τρεις ερωτήσεις για τον κορυφαίο παίκτη σε ντρίμπλα, ευφυΐα και τελείωμα φάσεων, απάντησε μονολεκτικά και χωρίς δισταγμό, το όνομα του Αργεντίνου μύθου του ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά άλλα χαρακτηριστικά, απάντησε το εξής: 
Tαχύτητα: Εμπαπέ
Άμυνα: Φαν Ντάικ
Στυλ: Nεϊμάρ
Ηγετική παρουσία: Nτούσαν Τάντιτς

O Nτε Γιονγκ παρά τον τραυματισμό που υπέστη, έχει προλάβει να αγωνιστεί ήδη σε επτά επίσημα παιχνίδια τη φετινή σεζόν, τα έξι για το πρωτάθλημα της La Liga και ένα για το Champions League. Aγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στην Αντβέρπ, εκεί όπου οι «Μπλαουγκράνα» ήταν κυριαρχικοί και επικράτησαν με το ευρύ 5-0, απέναντι στους... πρωτάριδες Βέλγους.

Στην Μπαρτσελόνα βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2019, όταν και αποκτήθηκε από τον Άγιαξ έναντι του ποσού των 86 εκατομμυρίων ευρώ. Στα τέσσερα αυτά χρόνια που βρίσκεται στη Βαρκελώνη, έχει καταγράψει 190 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει 16 γκολ και 21 ασίστ.