Ο Πέδρο Μαρτίνς συζητάει με ομάδα της Premier League

Ο Πέδρο Μαρτίνς συζητάει με ομάδα της Premier League

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:56 - 14.02.2023

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Λιντς, προκειμένου να γίνει ο νέος της προπονητής της αγγλικής ομάδας. Μαζί του στο κάδρο και ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να βρίσκεται στo Κατάρ για λογαριασμό της Αλ Γκαράφα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κοιτάζει το μέλλον του. Και αυτό, σύμφωνα με τους «Times», πιθανότατα να είναι στην Λιντς.

Όπως αναφέρει το δημοφιλές Μέσο, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα της Premier League, προκειμένου να γίνει ο νέος της προπονητής. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, η πολύ καλή θητεία του στους «ερυθρόλευκους» αποτελούν την κύρια αιτία για την οποία οι Άγγλοι επιλέγουν τον Πορτογάλο τεχνικό. 

Πάντως ο Μαρτίνς δεν φαίνεται να είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση, αφού στην κούρσα της διαδοχής βρίσκεται και ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντος. Θυμίζουμε πως ο σύλλογος της ομώνυμης πόλης έχει ενδιαφερθεί για έναν ακόμα πρώην κόουτς της Πειραϊκής ομάδας, ωστόσο ο Κάρλος Κορμπεράν μοιάζει σιγά-σιγά να αποχωρεί από την εξίσωση. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός ολοκλήρωσε τη θητεία του στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, μετά την συντριβή από την Μακάμπι Χάιφα με 0-4 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Μέχρι τότε είχε καθοδηγήσει την ομάδα σε 220 παιχνίδι κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδος. Μία από τις πιο αξιομνημόνευτες νίκες του ήταν αυτή κόντρα στην Άρσεναλ, όταν οι παίκτες του επικράτησαν με 2-1 της Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» και πήραν την πρόκριση στους «16» του «Europa League».