Ο Πέδρο Μαρτίνς για τη μετάβασή του στο Κατάρ: «Τα χρήματα έπαιξαν κι αυτά τον ρόλο τους, δεν το μετανιώνω καθόλου»

Πέδρο Μαρτίνς

i

©Intime

Ο Πέδρο Μαρτίνς για τη μετάβασή του στο Κατάρ: «Τα χρήματα έπαιξαν κι αυτά τον ρόλο τους, δεν το μετανιώνω καθόλου»

Κώστας Τόπας 08:57 - 28.11.2023

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξήγησε το σκεπτικό του γύρω από την απόφαση να αφήσει την Ευρώπη και να μετακομίσει στο Κατάρ προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της Αλ Γκαράφα.

Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Panenka», στην οποία μίλησε για το σκεπτικό του να μετακομίσει στο Κατάρ για να αναλάβει την Αλ Γκαράφα. 

«Είχα πολλές προσφορές, ειδικά από την Αγγλία, επίσης από το Βέλγιο και την Πορτογαλία, αλλά αποφάσισα να επιλέξω το Κατάρ», είπε ο προπονητής που στο παρελθόν έχει προπονήσει, μεταξύ άλλων, τις Μαρίτιμο, Ρίο Άβε και Βιτόρια ντε Γκιμαράες.

«Το έργο που αφορά είναι πολύ ενδιαφέρον. Όχι μόνο για τον σύλλογο, αλλά και για το ποδόσφαιρο. Επιπλέον, πρέπει επίσης να ομολογήσω ότι ήταν ενδιαφέρον από οικονομική άποψη. Όλοι αυτοί οι παράγοντες με οδήγησαν να αποδεχτώ την πρόταση του Κατάρ. Ήταν μια πολύ μελετημένη απόφαση και, μετά από σχεδόν ένα χρόνο, δεν το μετανιώνω ούτε λίγο», εξήγησε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Το πρότζεκτ, όπως ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς, ήταν ένας από τους κύριους λόγους που τον οδήγησαν να μετακομίσει στο Κατάρ το 2022. «Η Αλ Γκαράφα δεν έχει κερδίσει τίτλο πρωταθλήματος για σχεδόν 12 χρόνια. Είναι φιλόδοξο να είσαι σε έναν σύλλογο που θέλει να επιστρέψει στον δρόμο της επιτυχίας και να κερδίσει τίτλους. Αυτός ήταν ένας από τους παράγοντες που με οδήγησαν να επιλέξω την Αλ Γκαράφα, γιατί είναι πραγματικά μια τεράστια πρόκληση, αλλά και μια τεράστια προσωπική ανάπτυξη».

Ο ΠΣΑΠΠ βράβευσε την πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Παντείου Πανεπιστημίου για μετάδοση αγώνα σε τυφλούς (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:03 - 27.11.2023

Ο ΠΣΑΠΠ βράβευσε την πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Παντείου Πανεπιστημίου για μετάδοση αγώνα σε τυφλούς (vid)

Την υπέροχη πρωτοβουλία της μετάδοσης αγώνας σε τυφλούς, που πραγματοποιείται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο, βράβευσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών.

Η πρόκληση πηγαίνει καλά για τον Πέδρο Μαρτίνς καθώς η Αλ Γκαράφα, κατέχει αυτή τη στιγμή την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα του Κατάρ. Για τον Πορτογάλο προπονητή, η καλή στιγμή του συλλόγου είναι «ο καρπός της δουλειάς που ξεκίνησε πέρυσι. Αλλάξαμε νοοτροπίες και γίναμε επαγγελματίες σε όλα τα τμήματα. Πολιτιστικά, έπρεπε επίσης να έρθουμε πολύ πιο κοντά σε αυτό που ήταν η Αλ Γκαράφα στο παρελθόν. Όλοι αυτοί οι παράγοντες είναι η επίδειξη του αποτελέσματος», κατέληξε.