Γκουαρδιόλα για Ποστέκογλου: «Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, θα κάνει φανταστική δουλειά»

Πεπ Γκουαρδιόλα - Άγγελος Ποστέκογλου

Γκουαρδιόλα για Ποστέκογλου: «Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, θα κάνει φανταστική δουλειά»

Κώστας Τσιακλής 22:49 - 06.06.2023

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, αναφέρθηκε στην πρόσληψη του Άγγελου Ποστέκογλου στην Τότεναμ και χαρακτήρισε τον Ελληνοαυστραλό ως ένα εξαιρετικό προπονητή.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, σχολίασε την πρόσληψη του Άγγελου Ποστέκογλου στην τεχνική ηγεσία της Τότεναμ και χαρακτήρισε τον Ελληνοαυστραλό ως ένα εξαιρετικό προπονητή.

Η Τότεναμ έπειτα από μήνες έρευνας κατέληξε στην επιλογή του Άγγελου Ποστέκογλου που θα αναλάβει άμεσα τα καθήκοντα του και θα είναι αυτός που θα συνεργαστεί μαζί με τον Ντάνιελ Λέβι και τους διοικούντες του συλλόγου για τη μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, σχολίασε την πρόσληψη του Ελληνοαυστραλού και χαρακτήρισε τον Ποστέκογλου ως ένα εξαιρετικό προπονητή. Συγκεκριμένα ο Καταλανός τεχνικός ανέφερε τα εξής:

«Αναμφίβολa έρχεται ένας ακόμη εξαιρετικός προπονητής, θα κάνει φανταστική δουλειά. Ήμουν τυχερός που τον γνώρισα στο Τόκιο πριν από χρόνια, όταν ήταν προπονητής της Γιοκοχάμα, ενός από τους συλλόγους του CFG [City Football Group]. Ήταν μια ενδιαφέρουσα κουβέντα. Στη Σέλτικ έκανε απίστευτη δουλειά. Ελπίζω να πετύχουμε ένα γκολ εκτός έδρας».

Το τελευταίο σχόλιο του Γκουαρδιόλα μόνο τυχαίο δεν είναι αφού η Μάντσεστερ Σίτι έχει να πετύχει εκτός έδρας γκολ κόντρα στην Τότεναμ από τον Οκτώβριο του 2018. Μάλιστα τότε η αναμέτρηση είχε πραγματοποιηθεί στο «Γουέμπλεϊ» και έτσι οι πολίτες ακόμα δεν έχουν σκοράρει στο νέο σπίτι της Τότεναμ (Tottenham Hotspur Stadium).

Υπενθυμίζεται ότι για δεύτερη σερί σεζόν ο Άγγελος Ποστέκογλου οδήγησε τη Σέλτικ στην κορυφή της Σκωτίας, πανηγυρίζοντας το τέταρτο τρόπαιο από τότε που ανέλαβε την ομάδα. Παράλληλα, οι Κέλτες πέτυχαν το τρεμπλ και γιόρτασαν το 53ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Δύο τρόπαια τα οποία γι' ακόμη μία φορά φέρουν φαρδιά πλατιά του Ελληνοαυστραλού προπονητή.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Ντάνιελ Λέβι, μίλησε για την επιλογή του προπονητή και είπε: «Ο Άγγελος φέρνει μια θετική νοοτροπία και ένα γρήγορο, επιθετικό στυλ παιχνιδιού. Έχει ισχυρό ιστορικό ανάπτυξης παικτών και κατανοεί τη σημασία του συνδέσμου από την ακαδημία - ό,τι είναι σημαντικό για τον σύλλογό μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τον Άγγελο μαζί μας καθώς προετοιμαζόμαστε για τη σεζόν που έρχεται».