Ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μαγκουάιρ η Τότεναμ

Χάρι Μαγκουάιρ

i

©printscreen

Ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μαγκουάιρ η Τότεναμ

Κώστας Τσιακλής 18:06 - 06.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:16 - 06.06.2023

Η Τότεναμ φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ.

Η Τότεναμ πέρασε σε νέα εποχή αφού ανακοίνωσε την Τρίτη (06/06) τον Άγγελο Ποστέκογλου ως το νέο της προπονητή. Ένας από τους παίκτες που φαίνεται να ενδιαφέρουν την ομάδα του Βορείου Λονδίνου είναι ο Χάρι Μαγκουάιρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Τότεναμ έπειτα από μήνες έρευνας κατέληξε στην επιλογή του Άγγελου Ποστέκογλου που θα αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία της ομάδας και θα είναι αυτός που θα συνεργαστεί μαζί με τον Ντάνιελ Λέβι και τους διοικούντες του συλλόγου για τη μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με αγγλικά μέσα, ένας από τους παίκτες που εξετάζονται για την αμυντική γραμμή είναι ο Χάρι Μαγκουάιρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρόκειται για μια είδηση που προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη μιας και ο Άγγλος στόπερ έχει απογοητεύσει με την παρουσία του στους «κόκκινους διαβόλους».

Ο ποδοσφαιριστής μοιάζει να μην βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Έρικ Τεν Χαχ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται σοβαρά την παραχώρηση του. Από την άλλη και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μελετάει το μέλλον του ωστόσο για την ώρα δεν πιέζει για να φύγει από το «Όλντ Τράφορντ». Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η απραξία του, βάζει σε ρίσκο και τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Εθνικής Αγγλίας. Επιπλέον στα ραντάρ της Τότεναμ για τη συγκεκριμένη θέση βρίσκεται και ο Μαξ Κίλμαν της Γουλβς.

Την ίδια ώρα η Τότεναμ ψάχνει και ενίσχυση και στους υπόλοιπους τομείς του παιχνιδιού. Ο Ούγκο Γιορίς εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους Λονδρέζους και για τη θέση του τερματοφύλακα, ο εκλεκτός φαίνεται να είναι ο Νταβίντ Ράγια που αγωνίζεται στη Μπρέντφορντ.

Επιπλέον για τη μεσοεπιθετική γραμμή στα ρεπορτάζ της Τότεναμ παίζει σοβαρά το όνομα του Τζέιμς Μάντισον, ο οποίος είναι πάρα πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τη Λέστερ μετά τον υποβιβασμό των «αλεπούδων». Τέλος ένα φλέγων ζήτημα για τους «σπερς» είναι η παραμονή του Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός είναι με διαφορά ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας και ήδη πολιορκείται από Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.