Ο νέος προπονητής της Τότεναμ έχει όνειρο τη Λίβερπουλ (vid)

Άγγελος Ποστέκογλου

i

© PrtScr

Ο νέος προπονητής της Τότεναμ έχει όνειρο τη Λίβερπουλ (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:33 - 06.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:38 - 06.06.2023

Ο νέος προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, είχε αποκαλύψει πρόσφατα σε συνέντευξη πως όνειρό του είναι να κάτσει στον πάγκο της Λίβερπουλ.

Η Τότεναμ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την πρόσληψη του Άγγελου Ποστέκογλου για την τεχνική ηγεσία της, με τον Ελληνοαυστραλό τεχνικό να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο. «Ο Άγγελος φέρνει μια θετική νοοτροπία και ένα γρήγορο, επιθετικό στυλ παιχνιδιού. Έχει ισχυρό ιστορικό ανάπτυξης παικτών και κατανοεί τη σημασία του συνδέσμου από την ακαδημία - ό,τι είναι σημαντικό για τον σύλλογό μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τον Άγγελο μαζί μας καθώς προετοιμαζόμαστε για τη σεζόν που έρχεται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι.

Μπορεί τη δεδομένη χρονική να στιγμή να ανήκει στην Τότεναμ, ωστόσο όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος το όνειρό του είναι άλλο. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στους Betarades πριν μερικούς μήνες, είχε μιλήσει για την παιδική του αγάπη τη Λίβερπουλ, αλλά και για το γνωστό σύνθημα «you will never walk alone».

Ποστέκογλου: Η Χούντα, η μετανάστευση και το αγόρι από την Ελλάδα που έγινε ήρωας στην Σέλτικ (vids)
REST OF THE WORLD

11:24 - 05.06.2023

Ποστέκογλου: Η Χούντα, η μετανάστευση και το αγόρι από την Ελλάδα που έγινε ήρωας στην Σέλτικ (vids)

Από την μετανάστευση λόγω της Χούντας και την αμφισβήτηση στην Αυστραλία, ο Άγγελος Ποστέκογλου έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών της Σέλτικ μετά και την κατάκτηση του φετινού τρεμπλ. Πλέον ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός ετοιμάζει βαλίτσες για Λονδίνο μετά την πρόταση της Τότεναμ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: 

Για την «τρέλα» με τη Λίβερπουλ: «Ναι όταν ήμουν μικρός είχα πάρα πολύ. Αυτό είναι για μένα το απίστευτο. Όλοι μας όταν είμαστε μικροί έχουμε όνειρα. Ονειρευόμουν μία μέρα ότι θα είμαι στη Λίβερπουλ. Τώρα πως θα γίνει αυτό, ένα παιδί από τη Μελβούρνη να φτάσει στη Λίβερπουλ;»

Για το «you will never walk alone»: «Αυτό το σύνθημα το είχα στην καρδιά μου. Στον πρώτο μου αγώνα στον πάγκο της Σέλτικ λίγο πριν την έναρξη, έκατσα στο τούνελ μέσα και άκουσα το «you will never walk alone». Ξέρεις καμία φορά η ζωή είναι περίεργη όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο. Εκτός από τη Λίβερπουλ είχα αδυναμία και στη Σέλτικ γιατί ο Κένι Νταλγκλίς πήγε από τη μία ομάδα στην άλλη. Ήξερα επίσης ότι έχουν τον ίδιο ύμνο».

Να θυμίσουμε πως για δεύτερη σερί σεζόν ο Άγγελος Ποστέκογλου οδήγησε τη Σέλτικ στην κορυφή της Σκωτίας, πανηγυρίζοντας το τέταρτο τρόπαιο από τότε που ανέλαβε την ομάδα. Παράλληλα, οι Κέλτες πέτυχαν το τρεμπλ και γιόρτασαν το 53ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Δύο τρόπαια τα οποία γι' ακόμη μία φορά φέρουν φαρδιά πλατιά του Ελληνοαυστραλού προπονητή.

Γεννημένος στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά μεγαλωμένος στην Αυστραλία, επειδή οι γονείς του κλήθηκαν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα λόγω της Χούντας, ο ομογενής κόουτς, θα κάνει ακόμη ένα «άλμα» στην καριέρα του, αναλαμβάνοντας τα ηνία της Τότεναμ.