Πετράκης: «Ο Παναιτωλικός κέρδισε δίκαια την παραμονή του, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τη στήριξή του» (vid)

Γιάννης Πετράκης

i

©intime

Πετράκης: «Ο Παναιτωλικός κέρδισε δίκαια την παραμονή του, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τη στήριξή του» (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:25 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 19.05.2024

Τον απολογισμό της σεζόν στον Παναιτωλικό έκανε ο Γιάννης Πετράκης με δηλώσεις του στο ΚΡΗΤΗ TV.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης μίλησε στο ΚΡΗΤΗ TV.

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς στη Stoiximan Super League για τους Αγρινιώτες, ενώ θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για την στήριξή του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα παιδιά, οι ποδοσφαιριστές δηλαδή, με την στάση τους, την εικόνα και την παρουσία δείξανε ότι δικαιούμαστε την παραμονή. Συνδυάστηκε με την παρουσία της ομάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Κατά γενική ομολογία παίξαμε και πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Καταλαβαίνετε ότι τα συναισθήματα ήταν έντονα για όλους. Είναι από τις στιγμές που θέλουμε όσο γίνεται περισσότερο να ζούμε στην δουλειά που κάνουμε. Μακάρι να υπάρχει ανάλογη συνέχεια για τον Παναιτωλικό», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Εισπράξαμε μεγάλο σεβασμό και αγάπη από τον κόσμο και όσους είναι γύρω από την ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτό. Αυτό είναι που μένει στην καρδιά μας και το μυαλό μας. Στην καθημερινότητα ο κόσμος στο Αγρίνιο προσπαθούσε να μας δείξει την αγάπη, τον σεβασμό και την εκτίμηση, που μας ανέβαζε την μεγάλη ευθύνη που είχαμε», κατέληξε ο Έλληνας τεχνικός.