Η μαντινάδα του Πετράκη μετά την παραμονή του Παναιτωλικού στη Stoiximan Superleague

Γιάννης Πετράκης

i

©intime

Η μαντινάδα του Πετράκη μετά την παραμονή του Παναιτωλικού στη Stoiximan Superleague

Δημήτρης Χούπης 22:40 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:49 - 27.04.2024

Ο Γιάννης Πετράκης χαρακτήρισε δίκαιη την παραμονή του Παναιτωλικού στη Stoiximan Superleague, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο της ομάδας που γέμισε το γήπεδο.

Ο Παναιτωλικός θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στη Stoiximan Superleague. Η ομάδα του Αγρινίου πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Ατρομήτου και θα παίξει του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από την άλλη ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά υποβιβάστηκαν στη Super League 2.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Γιάννης Πετράκης χαρακτήρισε δίκαιη την παραμονή του Παναιτωλικού, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας που γέμισε το γήπεδο.

Στα σαλόνια και τη νέα σεζόν Παναιτωλικός και Βόλος, η Κηφισιά ακολούθησε τον ΠΑΣ Γιάννινα - Η βαθμολογία της Stoiximan Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:11 - 27.04.2024

Στα σαλόνια και τη νέα σεζόν Παναιτωλικός και Βόλος, η Κηφισιά ακολούθησε τον ΠΑΣ Γιάννινα - Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Δείτε τη βαθμολογία των playouts μετά το τέλος της 6ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League. Σώθηκαν Παναιτωλικός και Βόλος, έπεσε και η Κηφισιά.

«Είναι απόλυτα δίκαιο με βάση την προσπάθειά μας και την εικόνα μας. Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο, γέμισε το γήπεδο, είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας. Ο πρόεδρος κάνει το σωματείο να είναι σπουδαίο. Η ομάδα έχει όλα τα προαπαιτούμενα για να βρίσκεται στην κατηγορία.

Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια, την πειθαρχία και τη συνέπεια που είχαν στα παιχνίδια. Άλλος μπερδεύει με κλωστή και δένει να τον πνίξει και άλλος στην άκρη του γκρεμού θα βρει φτερά να ανοίξει», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

Από την άλλη ο Σάσα Ίλιτς αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί του Παναιτωλικού στο παιχνίδι, λέγοντας ότι ήταν εντυπωσιακή.

«Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, ένα δύσκολο ματς, πάλεψαν για την παραμονή τους. Ήταν κάτι που μας δυσκόλεψε, ωστόσο ήταν ένα φινάλε καλό και για τις δύο ομάδες», ήταν τα λόγια του Σέρβου.