Πήγαν για «κοκορομαχία» και τις... έφαγε το ball-boy (vid)
i

Ξύλο μεταξύ Πούκι και Καμίνσκι / © PrntScrn

Πήγαν για «κοκορομαχία» και τις... έφαγε το ball-boy (vid)

Sportal newsroom 22:29 - 17.12.2022

Στο Νόριτς - Μπλάκμπερν, οι Πούκι και Καμίνσκι πήγαν να μαζέψουν την μπάλα, ξέσπασε καυγάς μεταξύ τους και στο τέλος την πλήρωσε ο μικρός ball-boy

Τι πιο σύνηθες σε έναν αγώνα παιχνιδιού να υπάρχει ένταση στο τέλος, ειδικά όταν η μία ομάδα παλεύει να μειώσει το αποτέλεσμα. Κάτι τέτοιο, λοιπόν, συνέβη και στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Νόριτς και Μπλάκμπερν, με τους Πούκι και Καμίνσκι να νευριάζουν ο ένας με τον άλλον.

Πιο αναλυτικά, ο παίκτης των γηπεδούχων έκανε ένα σουτ, με την μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ. Τότε ο αντίπαλος τερματοφύλακας έσπευσε να καθυστερήσει την φάση, βάζοντας το σώμα του πάνω από το ball-boy για να κάνει καθυστερήσεις. Και κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε. 

Το πρόβλημα είναι πως τη... νύφη πλήρωσε ο νεαρός που κρατούσε την μπάλα, αφού και οι δύο ποδοσφαιριστές «κονταροχτυπήθηκαν» ακριβώς από πάνω του, με αποτέλεσμα να... ξεφύγουν κάτι ψηλές. 

Πάντως Καμίνσκι και Πόυκι δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν τον καυγά τους, όσο οι σεκιούρτι έσπευδαν να απομακρύνουν το παιδί σε πρώτο χρόνο και να τους χωρίσουν σε δεύτερο.