Πήρε εξιτήριο ο Μουκουντί, συνεχίζει με αγωγή
i

Αρόλντ Μουκουντί/intime

Πήρε εξιτήριο ο Μουκουντί, συνεχίζει με αγωγή

Κώστας Τσίλης 14:09 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:12 - 22.09.2023

Επέστρεψε στο σπίτι του ο Μουκουντί, αλλά ακόμα δεν υπάρχει τίποτα ξεκάθαρο ως προς την επιστροφή του στις προπονήσεις

Η μίνι περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του ο Αρόλντ Μουκουντί, λόγω λοίμωξης από βακτήριο σε τροφή, φτάνει στο τέλος της. Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός πήρε χθες εξιτήριο από το νοσοκομείο και βρίσκεται ήδη στο σπίτι του. Όμως συνεχίζει αγωγή. Και κυρίως είναι εξαιρετικά εξασθενημένος. 

Ξεγράψτε την λίγο ακόμα την ΑΕΚ του Ματίας να δούμε κάτι…
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

02:50 - 22.09.2023

Ξεγράψτε την λίγο ακόμα την ΑΕΚ του Ματίας να δούμε κάτι…

Η νταμπλούχος ΑΕΚ του Αλμέιδα πήγε στην Αγγλία να παίξει στα ίσια την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Premier League, την κέρδισε ακόμα πιο στα... ίσια και έστειλε το πιο σαφές μήνυμα και εντός και εκτός. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ακόμα δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο, ως προς την επιστροφή του στις προπονήσεις. Αν αισθανθεί καλά τις δυνάμεις του αύριο, ίσως δοκιμάσει να πάει στα Σπάτα για να προπονηθεί. Όμως αυτό είναι κάτι που θα φανεί, ανάλογα με το πως θα είναι αύριο η κατάστασή του. 

Είναι επομένως αδύνατον να υπάρξει πρόβλεψη για το εαν θα είναι σε θέση να μπει στην αποστολή για το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό. Είναι κάτι που ξεκάθαρα θα εξαρτηθεί από το πότε θα μπορέσει ο Μουκουντί να ανακτήσει τις δυνάμεις του, μετά την περιπέτεια και την ταλαιπωρία που πέρασε από την λοίμωξη.