Πινέδα: «Έχουμε πίστη πως μπορούμε να γυρίσουμε το ματς»

Ορμπελίν Πινέδα

i

©Intime

Πινέδα: «Έχουμε πίστη πως μπορούμε να γυρίσουμε το ματς»

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:54 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:07 - 27.02.2024

Ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε για την αναμέτρηση με την Αντβέρπ, ενώ τόνισε πως στην Opap Arena η ομάδα του θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα τις δοθούνε.

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στην Αμβέρσα, αφού είδε την Αντβέρπ να της κλέβει τη νίκη (1-0) χάρη στο γκολ του Γιένσεν. Η Ένωση δεν εκμεταλλεύτηκε την κόκκινη που δέχθηκε ο Μπατάιγ και παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν μπόρεσε να σκοράρει κόντρα στους Βέλγους. 

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε στη κάμερα της COSMOTE TV για την αναμέτρηση με την βελγική ομάδα, ενώ τόνισε πως στην Opap Arena η ομάδα του θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα τις δοθούνε.  

Αναλυτικά όσα είπε ο Μεξικάνος ποδοσφαιριστής: 

Για το παιχνίδι με την Αντβέρπ: «Πιστεύω ότι είδαμε όλοι πως όταν κάνεις πολλές ευκαιρίες πρέπει να σκοράρεις. Ο αντίπαλος είχε μία ευκαιρία και σκόραρε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για τον επόμενο αγώνα».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν είχε ηρεμία μετά την αποβολή της Αντβέρπ: «Η αλήθεια είναι ότι στο ποδόσφαιρο κερδίζει αυτός που βάζει το γκολ. Ίσως δεν πήραμε τις αποφάσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Τα πάντα αποτυπώνονται στο αποτέλεσμα».

Για το αν πιστεύει ότι θα προκριθεί η ΑΕΚ στη ρεβάνς: «Έχουμε πίστη ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας. Θέλουμε να τους δώσουμε αυτή τη χαρά. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε τις φάσεις με τη διαφορά ότι θα της μετατρέπουμε σε γκολ».