Σκόρερ και πολύτιμος για την πρόκριση του Μεξικού ο Πινέδα (vid)

Ορμπελίν Πινέδα

i

©Photo by Omar Vega/Getty Images/Ideal Images

Σκόρερ και πολύτιμος για την πρόκριση του Μεξικού ο Πινέδα (vid)

Κώστας Τόπας 10:24 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 22.11.2023

Ο Ορμπελίν Πινέδα μπήκε αλλαγή στο 104’ του αγώνα με την Ονδούρα και ήταν ένας από τους παίκτες που ευστόχησε στη διαδικασία των πέναλτι. Βασικός ο Λουίς Πάλμα.

Στο πρώτο παιχνίδι η Ονδούρα είχε επικρατήσει 2-0 στην έδρα της, αλλά το Μεξικό κατάφερε να ισοφαρίσει αυτό το σκορ, με γκολ των Τσάβες και Άλβαρες και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση και τελικά στα πέναλτι. Ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ πέρασε στο ματς στο 104’ του αγώνα και ήταν ένας από τους παίκτες των «Τρι» που ευστόχησε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου το Μεξικό επικράτησε με 4-2. 

Συγκεκριμένα, ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ εκτέλεσε τρίτος στην σειρά για το Μεξικό και ευστόχησε ενώ ο Λούις Πάλμα μπορεί να ξεκίνησε βασικός για την Ονδούρα, όμως έγινε αλλαγή στο 90+7' κι έτσι δεν βρέθηκε στην διαδικασία ως εκτελεστής.

Τι είδε ο Αλμέιδα στο Ελλάδα - Γαλλία στη Νέα Φιλαδέλφεια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:38 - 22.11.2023

Τι είδε ο Αλμέιδα στο Ελλάδα - Γαλλία στη Νέα Φιλαδέλφεια

Προφανώς δεν πήγε για συγκεκριμένη... κατασκοπεία ο Αλμέιδα στο παιχνίδι της εθνικής με την Γαλλία, παρόλα αυτά είναι δεδομένο πως έφυγε με χρήσιμα ποδοσφαιρικά... συμπεράσματα που αφορούν και το παρόν, ίσως και το μέλλον της ΑΕΚ

Πρωταγωνιστής στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι ήταν ο τερματοφύλακας Μαλαγόν, ο οποίος απέκρουσε δύο και ουσιαστικά έδωσε την πρόκριση στο Μεξικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναμά στα ημιτελικά σε μονό παιχνίδι στις 21/03.