Πιόλι: «Ο Οσιμέν είναι ένας εντυπωσιακός επιθετικός αλλά δεν θα αλλάξουμε την τακτική μας»

Στέφανο Πιόλι

i

© Youtube

Πιόλι: «Ο Οσιμέν είναι ένας εντυπωσιακός επιθετικός αλλά δεν θα αλλάξουμε την τακτική μας»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:14 - 18.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:54 - 27.09.2023

Ο προπονητής των «ροσονέρι», Στέφανο Πιόλι, μίλησε για τη ρεβάνς κόντρα στη Νάπολι με στόχο ένα εισιτήριο στους «4» του Champions League, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επιστροφή του Βίκτορ Οσιμέν.

Η Μίλαν θα αντιμετωπίσει τη Νάπολι (18/4, 22:00) για τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League και ο προπονητής της, Στέφανο Πιόλι, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, σχολιάζοντας την επιστροφή του Οσιμέν στη βασική ενδεκάδα των «παρτενοπέι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Θα ήταν λάθος να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στο να παίξουμε άμυνα για να κρατήσουμε αυτό το προβάδισμα εδώ, σίγουρα. Η Νάπολι δεν έχει ηττηθεί εντός έδρας στο Champions League εδώ και πολύ καιρό, πέτυχαν κατά μέσο όρο τρία ή τέσσερα γκολ στη διοργάνωση μέχρι στιγμής κόντρα σε ομάδες όπως οι Λίβερπουλ, Άγιαξ, Ρέιντζερς και Άϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι οπαδοί της Νάπολι «ξενύχτησαν» τη Μίλαν με βεγγαλικά έξω από το ξενοδοχείο (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

09:43 - 18.04.2023

Οι οπαδοί της Νάπολι «ξενύχτησαν» τη Μίλαν με βεγγαλικά έξω από το ξενοδοχείο (vid)

Ενόψει της πολύ μεγάλης ρεβάνς στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», οι οπαδοί της Νάπολι ανέλαβαν... δράση με σκοπό να μην αφήσουν σε ησυχία την αποστολή της Μίλαν στο ξενοδοχείο, τις παραμονές του αγώνα.

Έχουμε μόνο ένα ελάχιστο πλεονέκτημα, πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας ως ομάδα και να ελέγξουμε πολύ καλά την μπάλα όταν την έχουμε. Αυτό θα είναι ένα σημαντικό στοιχείο. Και στα δύο ματς -και περιλαμβάνω το παιχνίδι πρωταθλήματος- και οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και προκάλεσαν προβλήματα στον αντίπαλο, επομένως όποιος εκμεταλλευθεί περισσότερο τις ευκαιρίες θα περάσει.

Η Νάπολι ξεκίνησε πολύ πιο δυνατά από μας στο Σαν Σίρο, επομένως αυτό είναι ένα μεγάλο μάθημα και θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό αύριο. Ο Οσιμέν Είναι ένας τόσο δυνατός, εντυπωσιακός και αποφασιστικός επιθετικός, επομένως λαμβάνουμε υπόψη τα χαρακτηριστικά του, αλλά ταυτόχρονα έχουμε τον δικό μας τρόπο να παίζουμε ποδόσφαιρο και δεν θα απομακρυνθούμε από αυτόν.

Είδαμε με τα προηγούμενα ματς με τη Νάπολι ότι έχει μεγάλη σημασία το να ξέρεις τη στιγμή που θα επιβραδύνεις και θα επιταχύνεις και αυτό είναι ακόμη πιο κρίσιμο με έναν παίκτη όπως ο Οσιμέν».