Πίρλο: «Φυσικά και θα επέστρεφα στη Γιουβέντους»

Αντρέα Πίρλο

i

Photo by BSR Agency/Getty Images

Πίρλο: «Φυσικά και θα επέστρεφα στη Γιουβέντους»

Sportal newsroom 12:36 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:36 - 28.03.2023

Ο Αντρέα Πίρλο παραδέχτηκε ότι θα επέστρεφε ανά πάσα στιγμή στη Γιουβέντους, με την οποία διατηρεί ακόμα καλές σχέσεις, όπως τόνισε.

Βλέπει θετικά την προοπτική της επιστροφής του στη Γιουβέντους ο Αντρέα Πίρλο! Στην πρώτη θητεία του 43χρονου τεχνικού στη «Γηραιά Κυρία» τα πράγματα δεν πήγαν πάρα πολύ καλά. Κατέκτησε ένα Super Cup και ένα Κύπελλο Ιταλίας, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό, με τις δύο πλευρές να λύνουν τη συνεργασία τους το καλοκαίρι του 2021.

Ο Ιταλός κόουτς τώρα είναι στο τιμόνι της τουρκικής Φατίχ Καραγκουμρούκ, όμως σε συνέντευξη του στην Gazzetta dello Sport παραδέχτηκε πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής του στο Τορίνο.

«Η σχέση μου με την ομάδα παραμένει καλή. Έχω επαφή με κάποιους από τους προπονητές που έχουν παραμείνει ενώ έχω δει επίσης τον Αντρέα Ανιέλι. Παραμένει ο αμοιβαίος σεβασμός. Φυσικά και θα επέστρεφα. Εάν ένας κορυφαίος σύλλογος σε καλεί, δεν λες όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντρέα Πίρλο και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Εδώ και χρόνια, τα αστέρια φεύγουν στο εξωτερικό αλλά το πρωτάθλημα παραμένει ανταγωνιστικό. Αυτές ο προκρίσεις μετά από τόσα πολλα χρόνια δεν είναι τυχαίες. Στο Champions League, από τα προημιτελικά και μετά, τα πάντα μπορεί να συμβούν».