Για πρώτη φορά μετά το 1994 δεν υπάρχει παίκτης της Γιουβέντους στην Εθνική Ιταλίας

Λεάντρο Μπονούτσι

i

©intime

Για πρώτη φορά μετά το 1994 δεν υπάρχει παίκτης της Γιουβέντους στην Εθνική Ιταλίας

Sportal newsroom 19:24 - 23.03.2023

Χωρίς παίκτης της Γιουβέντους θα παραταχθεί η Εθνική Ιταλίας για πρώτη φορά μετά το 1994.

Η Ιταλία θα υποδεχτεί στη Νάπολη (23/3, 21:45) την Αγγλία για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου των προκριματικών του Euro. 

Οι υπόλοιπες ομάδες που συμπληρώνουν τον όμιλο είναι η Μάλτα, η Βόρεια Μακεδονία και η Ουκρανία, κάτι που σημαίνει ότι αυτό το παιχνίδι μπορεί να κρίνει από νωρίς την πρωτιά.

Γι' αυτό το σημαντικό ματς λοιπόν ο τεχνικός της «Σκουάντρα Ατζούρα» Ρομπέρτο Μαντσίνι ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης της Γιουβέντους. Κάτι που έχει να συμβεί από το 1994! Ο Ιταλός προπονητής για την ακρίβεια είχε καλέσει τον Λεάντρο Μπονούτσι, αλλά ο αμυντικός της «γηραιάς κυρίας» αποκόμισε τραυματισμό στην προπόνηση της Τετάρτης (22/3) και δεν θα μπορεί να βρεθεί στο παιχνίδι με την Αγγλία. 

Παράλληλα εκτός αποστολής είναι και ο Φεντερίκο Κιέζα, που είχε τραυματιστεί στον αγώνα της Γιουβέντους με την Ίντερ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός στο περασμένο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2021 είχε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στην κατάκτηση της Ιταλίας μετά το μακρινό 1968. Η καλή του παρουσία μάλιστα είχε κάνει τη Γιουβέντους να τον αποκτήσει από τη Φιορεντίνα που αγωνιζόταν τότε. 

Συγκεκριμένα ο 25χρονος είχε δύο τέρματα σε εκείνο το Euro ένα εκ των οποίων ήταν στον ημιτελικό με την Ισπανία. Παρόλα αυτά οι τραυματισμοί του δεν τον έχουν αφήσει να βρει ρυθμό μετά από εκείνη τη διοργάνωση.