Επιασε δουλειά ο Πισάρο, ξεκίνησε τα εργομετρικά στα Σπάτα (vid)

Ροντόλφο Πισάρο

i

©Intime

Επιασε δουλειά ο Πισάρο, ξεκίνησε τα εργομετρικά στα Σπάτα (vid)

Κώστας Τόπας 09:30 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 18.07.2023

Σε εργομετρικές εξετάσεις στα Σπάτα υποβλήθηκε ο Ροντόλφο Πισάρο, λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ.

Ο Ροντόλφο Πισάρο βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Τρίτης (18/07) στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, καθώς ήταν προγραμματισμένο να περάσει από κάποια εργομετρικά τεστ από τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε την Δευτέρα (17/07) συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με την ΑΕΚ και ανακοινώθηκε επισήμως. Ο Πισάρο επέλεξε το «70» για την φανέλα του, καθώς τα αγαπημένα του «10» και «20» έχουν κατόχους τον Τσούμπερ και τον Μάνταλο. Σήμερα μάλιστα, ο «Joker» αναμένεται να συνεννοηθεί με τον Ματίας Αλμέιδα για το αν θα μείνει να κάνει την πρώτη του προπόνηση μετά τα εργομετρικά με την ΑΕΚ ή έστω ένα μέρος του προγράμματος.

Στην πρώτη του τοποθέτηση μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του στην Ένωση, ο Πισάρο μίλησε γι' αυτή την επιθυμία που είχε να παίξει στην Ευρώπη. «Πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, εκπλήρωσα το όνειρο μου, μόνο ΑΕΚ», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός μέσω του Instagram, φορώντας πλέον την κιτρινόμαυρη φανέλα.