Πλήγμα για την Αρσεναλ, πιθανό χειρουργείο για Γκαμπριέλ Ζεζούς
i

Γκαμπριέλ Ζεζούς / ©Intime

Πλήγμα για την Αρσεναλ, πιθανό χειρουργείο για Γκαμπριέλ Ζεζούς

Sportal newsroom 12:42 - 04.12.2022 / Ανανεώθηκε: 12:49 - 04.12.2022

Φόβοι στην Αρσεναλ ότι ίσως χρειαστεί να χειρουργηθεί στο γόνατο ο Γκαμπριέλ Ζεζούς, κάτι που μπορεί να τον κρατήσει εκτός δράσης για τρεις μήνες.

Πρόωρα ολοκληρώθηκε το Μουντιάλ για τον Γκαμπριέλ Ζεζούς, μιας και ο τραυματισμός που υπέστη στο δεξί γόνατο στην αναμέτρηση με το Καμερούν δεν του επιτρέπει να βοηθήσει στη συνέχεια τη Βραζιλία. Εντούτοις, εκφράζονται φόβοι ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι σημαντικότερο απ’ ό,τι είχε εκτιμηθεί αρχικά και είναι πλέον σοβαρό το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε επέμβαση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βραζιλία, o 25χρονος επιθετικός νοιώθει έντονους πόνους στο τραυματισμένο γόνατο γι’ αυτό και αποχώρησε σήμερα το πρωί από την Ντόχα. Προορισμός του ταξιδιού του είναι το Λονδίνο και εκεί θα τσεκαριστεί από το ιατρικό επιτελείο της Αρσεναλ.

Σε περίπτωση που αποφασιστεί ότι τελικά πρέπει να χρησιμοποιηθεί… νυστέρι το διάστημα της απουσίας του μπορεί να φτάσει και στους τρεις μήνες, γεγονός που δεν θέλει ούτε να σκέφτεται ο Μικέλ Αρτέτα. Οι «κανονιέρηδες» οδηγούν την «κούρσα» στην Premier League με τον Ζεζούς να έχει συμβάλει τα μέγιστα στο να έχει αυτήν την πορεία η ομάδα του. Πιθανή απουσία του θα αποτελέσει μέγιστο πλήγμα, μιας και δεν υπάρχουν επαρκείς εναλλακτικές λύσεις.