Πλησιάζει σε Καντέ η Μπαρτσελόνα
i

Ν'Γκολό Καντέ / printscreen

Πλησιάζει σε Καντέ η Μπαρτσελόνα

Sportal newsroom 14:19 - 10.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 13.01.2023

Αυξάνονται οι πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα ο Ν’Γκολό Καντέ από το προσεχές καλοκαίρι.

Ολοένα και πλησιάζει σε μια μεταγραφή που επιδιώκει εδώ και καιρό η Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει η καταλανική ιστοσελίδα «sport.es» οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται κοντά στο να εξασφαλίσουν την απόκτηση του Ν’Γκολό Καντέ, του οποίου το συμβόλαιο με την Τσέλσι εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Γκάβι, η... σχέση με την πριγκίπισσα Λεονόρ και το τρολάρισμα των συμπαικτών του (pic)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

19:42 - 06.12.2022

Ο Γκάβι, η... σχέση με την πριγκίπισσα Λεονόρ και το τρολάρισμα των συμπαικτών του (pic)

Οι φήμες θέλουν τον Γκάβι να έχει έρθει αρκετά κοντά με την πριγκίπισσα Λεονόρ, κάτι το οποίο έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης τόσο στα αποδυτήρια της Ισπανίας όσο και της Μπαρτσελόνα.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θεωρεί πως η απόκτηση του 31χρονου μέσου είναι μια σημαντική ευκαιρία, με δεδομένο πως αν μετακινηθεί στην Ισπανία το 2023, αυτό θα γίνει με ελεύθερη μεταγραφή. Επίσης, οι «μπλαουγκράνα» κρίνουν πως ο Καντέ μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμος στο πρότζεκτ που έχουν κατά νου ενόψει της επόμενης περιόδου, όταν και αναμένεται να αποχωρήσει από το «Καμπ Νου» ο Σέρχιο Μπουσκέτς.

Εννοείται πως και ο Καντέ είναι επίσης θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Βαρκελώνη, αλλά δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο πως -ειδικά- τη φετινή χρονιά έχει κάνει ελάχιστες εμφανίσεις με την Τσέλσι, λόγω μυϊκού προβλήματος. Για την ακρίβεια, μετράει μόλις δυο παρουσίες σε αγώνες της Premier League, με συνολικό χρόνο συμμετοχής 174 λεπτά.