Ξέσπασε σε κλάματα ένας πιτσιρικάς όταν πήρε τη φανέλα του Ποντένσε (gallery)
i

/©Intime

Ξέσπασε σε κλάματα ένας πιτσιρικάς όταν πήρε τη φανέλα του Ποντένσε (gallery)

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:20 - 16.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:24 - 29.05.2024

Ένας νεαρός φίλαθλος του Ολυμπιακού συγκινήθηκε όταν ο Ντανιέλ Ποντένσε του χάρισε τη φανέλα του και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο Ολυμπιακός με τη νίκη του επί της ΑΕΚ (2-0) το βράδυ της Τετάρτης (15/05) στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» έγινε φαβορί για την κατάληψη της τρίτης θέσης στη Stoiximan Super League και την έξοδο στην Ευρώπη την ερχόμενη σεζόν.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος τη στιγμή της αλλαγής του ξέσπασε σε κλάματα μετά την αποθέωση από το «ερυθρόλευκο» κοινό, έκανε χαρούμενο έναν μικρό φίλαθλο των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Τα εισιτήρια του τελικού - Η διαδικασία για την συμμετοχή στην κλήρωση - Προτεραιότητα οι κάτοχοι διαρκείας
CONFERENCE LEAGUE

11:22 - 16.05.2024

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Τα εισιτήρια του τελικού - Η διαδικασία για την συμμετοχή στην κλήρωση - Προτεραιότητα οι κάτοχοι διαρκείας

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στην κλήρωση για τα εισιτήρια του τελικού του Europa Conference League, ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και την Φιορεντίνα (29/5).

Συγκεκριμένα, ο ένας πιτσιρικάς καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα κρατούσε ένα πλακάτ, μέσω του οποίου ζητούσε την φανέλα του 28χρονου Πορτογάλου εξτρέμ. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ντανιέλ Ποντένσε πήγε στην εξέδρα, υπέγραψε το προπονητικό του μπλουζάκι και το έδωσε στον μικρό φίλο της ομάδας.

Τότε, ο πιτσιρικάς ξέσπασε και έβαλε τα κλάματα από την συγκίνησή του.

Καραπαπάς για Ποντένσε: «Μακάρι όλοι οι ξένοι που πέρασαν από εδώ να αγαπούσαν τόσο τον Σύλλογo»

Ο Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος αγωνίζεται στους Πειραιώτες ως δανεικός από τη Γουλβς με οψιόν αγοράς, ξέσπασε σε κλάματα από τη συγκίνηση καθώς ήταν το τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν για τους «ερυθρόλευκους».

Η σύντροφός του ανέβασε ένα story στο Instagram στο οποίο έγραφε «το συναίσθημα ότι αφήνεις το σπίτι σου. Σ’ αγαπώ». Όπως είναι λογικό η ανάρτηση αυτή άναψε «φωτιές» για το μέλλον του, όμως ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς με ένα πολύ όμορφο μήνυμα θέλησε να καθησυχάσει τον κόσμο του Ολυμπιακού σχετικά με τον Πορτογάλο εξτρέμ.

«Χαλαρώστε όλοι ρε άνθρωποι. Συγκινήθηκε. Τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας για αυτή τη σεζόν αλλά και εκείνος και εμείς θέλουμε να παίξει κι άλλα πολλά στο σπίτι μας. Και μακάρι όλοι οι ξένοι που πέρασαν από εδώ να αγαπούσαν τόσο τον σύλλογο».

🔴Baladeros LIVE: Τούμπα μέσω Φαλήρου στην κούρσα του τίτλου, φινάλε θρίλερ & οι Όρτα, Αλμέιδα, Τερίμ