Τα δάκρυα του Ποντένσε και ο τελικός

Ντάνιελ Ποντένσε

i

©intime

Τα δάκρυα του Ποντένσε και ο τελικός

Διονύσης Βερβελές 11:57 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 29.05.2024

Η συγκίνηση του Πορτογάλου και το… θέμα που «σβήνει» για έναν ξεκάθαρο λόγο…

Πήρε αυτό που ήθελε ο Ολυμπιακός απέναντι στην ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, τη νίκη, και μάλιστα με ένα «καθαρό» σκορ, με 2-0, αλλά και εμφάνιση που τον ανέδειξε ως καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ντανιέλ Ποντένσε ο οποίος είχε γίνει αλλαγή κατά τη διάρκεια του ματς, μπήκε στο χορτάρι και χαιρέτησε τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά. Δεν ήταν ο μοναδικός, όμως.

Μάλιστα έδειξε να συγκινείται ο ίδιος με τον κόσμο, καθώς το όνομά του έγινε και πάλι σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων που ήταν στο γήπεδο. Η κάμερα φυσικά τον «έπιασε» και άρχισαν διάφορα σενάρια, τόσο στα social media αλλά και σε ρεπορτάζ. Αναφορικά με το ότι ήταν το τελευταίο του ματς στο Καραϊσκάκη, αφού είναι δανεικός στον Ολυμπιακό από τη Γουλβς.

Η μία εκδοχή είναι αυτή, πως υπάρχει περίπτωση όντως το παιχνίδι με την ΑΕΚ να ήταν το τελευταίο του Ποντένσε στο Καραϊσκάκη με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ωστόσο, υπάρχει και η άλλη εκδοχή που λέει ότι ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ο Ολυμπιακός ειδικά με την παρουσία του Ποντένσε από τον ερχομό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και μέχρι τώρα, τον θέλει και για την επόμενη σεζόν. Ο Πορτογάλος έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τη Γουλβς και αυτό το οποίο είχε «κυκλοφορήσει» (χωρίς να επιβεβαιωθεί) είναι πως η ρήτρα αγοράς του είναι στα 7 εκατομμύρια ευρώ. Άλλες πληροφορίες από την Αγγλία, λένε πως δεν είχε μπει ρήτρα.

Ό,τι είναι να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» πάντως, θα το κάνουν το επόμενο διάστημα. Όπως μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει αυτήν τη στιγμή η ομάδα δε θέλει σε καμία περίπτωση να «φύγει» το μυαλό των παικτών με μεταγραφικά σενάρια, γιατί υπάρχει ο τελικός του Conference League. Εκεί θέλει όλη την ομάδα αφοσιωμένη ο Μεντιλίμπαρ και καταλαβαίνει κανείς πως εξελίξεις θα υπάρξουν στις αρχές Ιουνίου, όχι μόνο με το θέμα του Ποντένσε, αλλά γενικότερα με αυτά τα ζητήματα συμβολαίων που υπάρχουν στην ομάδα.

Ως τότε, «σβήνουν» τα πάντα. Ο τελικός προέχει…