Ποδοσφαιριστής πανηγύρισε με «Siuuu» και τελικά έφυγε με φορείο (vid)

Ο Φαν Βαν Τάιν στο έδαφος μετά το «Siuuu»

i

© SS Twitter

Ποδοσφαιριστής πανηγύρισε με «Siuuu» και τελικά έφυγε με φορείο (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:18 - 22.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:19 - 22.03.2023

Είναι να σε θέλει γενικά! Ωστόσο η τύχη δεν ήταν με το μέρος του Φαν Βαν Τάιν ο οποίος πέτυχε γκολ και κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού του σε στύλ... Ρονάλντο τελικά τραυματίστηκε.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί έμπνευση για πάρα πολλούς μικρούς ποδοσφαιριστές εκεί έξω, οι οποίοι προσπαθούν να μοιάσουν και, γιατί όχι, να τον ξεπεράσουν με το πέρασμα το χρόνου. Ένα από τα χαρακτηριστικά που αντιγράφουν αρκετοί παίκτες στον κόσμο (βλέπε Μαρσέλο) είναι και ο πανηγυρισμός του Πορτογάλου, με το «Siuuu» να έχει γίνει σήμα κατατεθέν.

Διαιτητής σκοράρει, πανηγυρίζει... διακριτικά και μετράει το γκολ! (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

13:52 - 18.03.2023

Διαιτητής σκοράρει, πανηγυρίζει... διακριτικά και μετράει το γκολ! (vid)

Το γκολ ενός διαιτητή που έγινε viral παγκοσμίως και κυκλοφορεί στα social media ξανά, το οποίο είναι από την αναμέτρηση των Harkemase Boys απέναντι στη Hoek για την ερασιτεχνική κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου.

Αυτό προσπάθησε, λοιπόν, να κάνει και ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Βιετνάμ Κ17, Φαν Βαν Τάιν, ο οποίος πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Χονγκ Κόνγκ. Με μία ωραία προσπάθεια ο ίδιος έκανε το 4-0 και ο ενθουσιασμός του τον έκανε να πανηγυρίσει σαν τον πρώην σούπερ σταρ των Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους.

Μόνο που υπήρξε μία μικρή... αναποδιά. Η προσγείωση από το «Siuuu» ήταν κάπως άτσαλη και ο ποδοσφαιριστής στραμπούληξε το πόδι του, με τους συμπαίκτες να σπεύδουν να τον βοηθήσουν. Εν τέλει η ζημιά ήταν μεγαλύτερη και ο παίκτης του Βιετνάμ αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο. Το παράδοξο είναι πως όσο εκείνος βρισκόταν στο έδαφος, οι φίλαθλοι στην κερκίδα συνέχισαν να πανηγυρίζουν για το γκολ που πέτυχε.

Tags: