Ποδοσφαιριστής των Τραχώνων Αλίμου στο futsal ο 18χρονος που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Πάτρα (vids)

Ποδοσφαιριστής των Τραχώνων Αλίμου στο futsal ο 18χρονος που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Πάτρα (vids)

Sportal newsroom 15:33 - 25.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:55 - 25.02.2023

Ενας 18χρονος ποδοσφαιριστής των Τραχώνων Αλίμου στο futsal, έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου ξενοδοχείου στο κέντρο της Πάτρας.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 18χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου ξενοδοχείου στο κέντρο της Πάτρας. Ο νεαρός που είναι αθλητής της ανδρικής ομάδας των Τραχώνων Αλίμου στο futsal, έχει κατάγματα σε όλο του το σώματα και κάποια από αυτά χαρακτηρίζονται από τους γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας ως ιδιαίτερα σοβαρά.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (24/02), όταν ο 18χρονος έπεσε από το μπαλκόνι στο κενό στο πίσω μέρος του ξενοδοχείου όπου υπάρχει πισίνα. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο νεαρός φέρεται να έκανε χρήση ουσιών και στη συνέχεια σε κατάσταση πανικού, βγήκε από το δωμάτιο, κατευθύνθηκε στην έξοδο κινδύνου και βρέθηκε στο κενό. Επειτα βρέθηκε τραυματισμένος στον χώρο του ξενοδοχείου όπου βρίσκεται η πισίνα. Με ασθενοφόρο διεκομίσθη στο νοσοκομείο εκεί όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Οι γονείς του που μένουν στην Αθήνα ενημερώθηκαν άμεσα και έφτασαν εσπευσμένα στην Πάτρα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι λόγω του περιστατικού αναβλήθηκε και η αναμέτρηση με την Υπεροχή Τρικάλων για το Futsal League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η κοινωνία της Πάτρας βίωσε μια άσχημη στιγμή το βράδυ της Παρασκευής, όταν νεαρός έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου. Ο 18χρονος νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ωστόσο έχει υποστεί κατάγματα σε όλο του το σώμα. Οι γονείς του ειδοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή και αμέσως έσπευσαν στην Πάτρα. Πρόκειται για αθλητή της ανδρικής ομάδας των Τραχώνων Αλίμου και για το λόγο αυτό αναβάλλεται και ο αγώνας της Κυριακής (26/2) με την Υπεροχή Τρικάλων για το πρωτάθλημα της Futsal League. 

Η ΠΕΠΣΣ ενημερώθηκε έγκαιρα για το συμβάν και κίνησε άμεσα όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες. Εύχεται περαστικά στον νεαρό αθλητή και γρήγορη επάνοδο στην αγωνιστική δράση, μόλις ανάψουν το “πράσινο φως” οι γιατροί. Φυσικά, θα ενημερώνεται διαρκώς για την κατάσταση της υγείας του. Η υγεία των αθλητών είναι πάνω απ’ όλα».

Tags: