Ποιον έβλεπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή; Νόμιζε ότι έπαιζε ο Εμπαπέ από την αρχή (vid)

Ποιον έβλεπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή; Νόμιζε ότι έπαιζε ο Εμπαπέ από την αρχή (vid)

Sportal newsroom 09:40 - 22.11.2023

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε χθες (21/11) στην «OPAP Arena» για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γαλλία και όπως ανέφερε η ίδια, νόμιζε πως έβλεπε τον Εμπαπέ, ο οποίος όμως δεν ξεκίνησε τον αγώνα, μπαίνοντας ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε χθες (21/11) στην «OPAP Arena» για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024. Η παρουσιάστρια του Alpha λοιπόν, όπως φάνηκε στο τέλος ήταν γουρλού, αφού το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα στη φιναλίστ του Μουντιάλ του Κατάρ τον περασμένο Δεκέμβρη. 

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε πως λίγο μετά από ένα στόρι που έκανε στο instagram, η Ελλάδα ισοφάρισε με τον Μπακασέτα. Στη συνέχεια ο Τσιμτσιλή έδειξε τη χαρά της αφού είχε χρόνια να ζήσει την ατμόσφαιρα του γηπέδου, αλλά όπως αποκάλυψε μετά, μάλλον άλλον... αγώνα έβλεπε. 

Έξαλλοι με UEFA Ντεσάν και Γκριεζμάν για το goal line technology
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

00:52 - 22.11.2023

Έξαλλοι με UEFA Ντεσάν και Γκριεζμάν για το goal line technology

Ο Αντουάν Γκριεζμάν και ο Ντιντιέ Ντεσάν μετά το τέλος του αγώνα με την Ελλάδα, τα... έχωσαν στην UEFA για τη φάση του διπλού δοκαριού στις καθυστερήσεις, αφού θεωρούσαν πως η μπάλα πέρασε ολόκληρη τη γραμμή.

Συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια σχολίασε πως για αρκετή ώρα νόμιζε πως έβλεπε τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο για περίπου 65'. «Αρχικά νόμιζα ότι παίζει ο Εμπαπέ και κάποια στιγμή ακούω να λένε ''α ετοιμάζεται, τώρα θα μπει'' και λέω ''δεν έπαιζε τόση ώρα;''», ανέφερε, αρχίζοντας να γελάει.