Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα; Οι στοιχηματικές αποδόσεις για τους Big 4

Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα; Οι στοιχηματικές αποδόσεις για τους Big 4

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 09:04 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:14 - 21.02.2023

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ έβαλε... φωτιά στην κορυφή της Super League και έφερε αλλαγές στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών όσον αφορά το φαβορί για τον τίτλο.

Το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας είχε νικητή τον ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να επικρατεί της ΑΕΚ με 2-0 και να βάζει φωτιά στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Kαι αυτό διότι νωρίτερα, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της Λαμίας, με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να φτάσουν τους 49 βαθμούς και να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την πρώτη θέση, στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός έχοντας τέσσερις βαθμούς διαφορά (54) από την Ένωση, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Αυτό με τον Ατρόμητο, το οποίο εκκρεμεί.

Το συμπέρασμα; Η Stoiximan Super League βαδίζει προς το φινάλε της κανονικής περιόδου και ο τίτλος έχει τέσσερις διεκδικητές. Κάτι το οποίο προκαλεί... πονοκέφαλο στις στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες τροποποιούν συνεχώς τις αποδόσεις. Ας τα δούμε όμως αναλυτικά...

Η ΑΕΚ μπορεί να ηττήθηκε χθες (19/2) και να μη βρίσκεται πλέον στην κορυφή, όπως πριν από λίγο καιρό, όμως παραμένει το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, με την απόδοσή της να είναι στο 2.35. Ωστόσο, το προηγούμενο διάστημα ήταν κοντά στο 1.85. Από την άλλη πλευρά, οι νικητές του ντέρμπι Δικεφάλων, δίνονται ως τέταρτο φαβορί για την πρώτη θέση, με την απόδοση τους αυτή τη σιγμή να είναι κοντά στο 6.00.

Όσον αφορά τους δύο «αιώνιους», οι οποίοι πανηγύρισαν άνετες νίκες στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και έχουν «χτίσει» σερί, πηγαίνουν στο μεταξύ τους ντέρμπι στο Φάληρο (25/2, 20:30) με την απόδοσή τους για την κατάκτηση του τίτλου να είναι κοντά στο 3.25 για το «τριφύλλι» και κοντά στο 4.00 για τους Πειραιώτες.