Ο Στσέζνι παρηγορούσε τον 4χρονο γιο του μετά τον αποκλεισμό (vid)
i

Ο Βόιτσεχ Στσέζνι και ο γιος του/©PrtScreen

Ο Στσέζνι παρηγορούσε τον 4χρονο γιο του μετά τον αποκλεισμό (vid)

Κώστας Τόπας 10:43 - 05.12.2022

Μετά την ήττα με 3-1 από την Γαλλία και τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο πορτιέρε της Πολωνίας, Βόιτσεχ Στσέζνι παρηγορούσε τον τετράχρονο γιο του, ο οποίος είχε βάλει τα κλάματα.

Πριν την αναμέτρηση με την Γαλλία, ο 32χρονος γκολκίπερ της Πολωνίας θεωρούσε ότι μπορούσε να σταματήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ και την παρέα του. Κάτι όμως που δεν κατάφερε μιας και δέχθηκε τρία τέρματα και στο τέλος η Πολωνία αποχαιρέτησε την διοργάνωση...

Βόιτσεχ Στσέζνι: Το κάπνισμα στις ντουζιέρες, τα σπασμένα χέρια, το στοίχημα με τον Μέσι και ο Εμπαπέ
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

10:05 - 03.12.2022

Βόιτσεχ Στσέζνι: Το κάπνισμα στις ντουζιέρες, τα σπασμένα χέρια, το στοίχημα με τον Μέσι και ο Εμπαπέ

Ο Βόιτσεχ Στσέζνι είναι ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες έως τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και την Κυριακή (04/12) καλείται να βάλει «στοπ» στον Κιλιάν Εμπαπέ και την παρέα του.

Μετά τον αποκλεισμό, ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους άφησε στην άκρη την απογοήτευσή του για να παρηγορήσει τον 4χρονο γιο του, Λίαμ. Ο Στσέζνι εθεάθη στους διαδρόμους του γηπέδου να αγκαλιάζει και να μιλάει στο παιδί του, που είχε δάκρυα στα μάτια του...

Από την πλευρά του πάντως, ο Πολωνός κίπερ τόνισε πως είναι περήφανος για την πορεία που χάραξε η εθνική του ομάδα στο Παγκόμιο Κύπελλο.

«Επιστρέφω περήφανος για αυτήν την ομάδα. Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους κατά τη συγκεκριμένη περίοδο». Αφιερώνω την εμφάνισή μου στη σύζυγό μου Μαρίνα και τον γιο μου που κατάλαβαν ότι μπορούμε να χάσουμε με περηφάνια και τιμή», τόνισε χαρακτηριστικά.