Ο Πόνσε νιώθει την πίεση για το γκολ, χωρίς να χαλάει το μυαλό του

Πόνσε

i

© intime

Ο Πόνσε νιώθει την πίεση για το γκολ, χωρίς να χαλάει το μυαλό του

Κώστας Τσίλης 08:00 - 17.11.2023 / Ανανεώθηκε: 08:00 - 17.11.2023

Θέλει πολύ ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ να βρει ξανά τον ρυθμό του στο σκοράρισμα, αλλά προσπαθεί να μην το βάλει ως βαρίδι στην ψυχολογία του

Για έναν σέντερ φορ όπως είναι ο Έκι Πόνσε, προφανώς και οι απαιτήσεις της ΑΕΚ είναι πολύ μεγαλύτερες από τα μόλις δυο γκολ μέχρι τώρα στη σεζόν. Οι απαιτήσεις του ίδιου του Αργεντινού φορ από τον εαυτό του, είναι πολύ μεγαλύτερες. Και ας ήταν αυτά τα δυο γκολ σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και απέναντι στην Μπράιτον. Ο ίδιος ο Πόνσε, ήθελε και θέλει πολλά περισσότερα. 

Είναι δεδομένο πως ο Αργεντινός τεχνικός αισθάνεται την πίεση του σκοραρίσματος. Είναι σέντερ φορ, ζει και τρέφεται από τα γκολ. Δεδομένα του έχει στοιχίσει το γεγονός πως πέρασαν ματς που είχε τις ευκαιρίες του, όπως με ΠΑΟΚ ή Κηφισιά και δεν βρήκε δίχτυα. Δεδομένα ξέρει το τι περιμένει και ο Αλμέιδα και το κλαμπ απ' αυτόν. Όμως ο Πόνσε δεν αφήνει την τεράστια επιθυμία και ανάγκη να βρει ρυθμό στο σκοράρισμα, να του χαλάσει το μυαλό. 

Μάλιστα αυτό είναι κάτι το οποίο φάνηκε την περασμένη Κυριακή στο ματς με την Λαμία. Η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με το σκορ ήδη στο 2-0. Ενδεχομένως ο Πόνσε θα ήθελε να το εκτελέσει για να ξαναβρεί μετά από καιρό δίχτυα έστω και από την άσπρη βούλα. Ξέρει πως ο Μάνταλος είναι από τους εκτελεστές των πέναλτι και είδε πως είχε πάρει την μπάλα στα χέρια του. Και αφενός δεν πλησίασε καν, αφετέρου ήταν από τους πρώτους που πήγε να αγκαλιάσει τον συμπαίκτη του όταν σκόραρε. 

Φυσικά ο Πόνσε την νιώθει την πίεση για το σκοράρισμα. Άλλωστε την βάζει και ο ίδιος στον εαυτό του. Όμως φαίνεται πως όλο αυτό, δεν έχει μπει να χαλάσει το μυαλό του Αργεντινού επιθετικού. Θέλει να το ξεπεράσει μέσα από την δουλειά, πιστεύει πως τα γκολ θα έρθουν. Όπως εξάλλου το ίδιο πιστεύει και ο Αλμέιδα για τον Πόνσε. Εξακολουθεί να τον εμπιστεύεται και να τον στηρίζει.