Έξαλλος ο Ποντένσε με τον Χουχούμη

O Ντανιέλ Ποντένσε

i

© Intime

Έξαλλος ο Ποντένσε με τον Χουχούμη

Διονύσης Βερβελές 01:08 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:33 - 13.11.2023

Ο Ποντένσε έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης και αφορμή στάθηκε ενα μαρκάρισμα του Χουχούμη. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα ο ίδιος ήταν έξαλλος με τον αντίπαλο του, θεωρώντας πως έπρεπε να αποβληθεί για το χτύπημα.

Ο Ολυμπιακός έφυγε με νίκη από την Τρίπολη, εκεί όπου επικράτησε του Αστέρα με 2-0. Το εν λόγω ματς όμως έφερε και μία μεγάλη ανησυχία, αφού ο Ποντένσε αποχώρησε με τραυματισμό. Ο Πορτογάλος δέχθηκε ένα μαρκάρισμα από τον Χουχούμη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει και να ζητήσει αλλαγή.

Ο βραχύσωμος επιθετικός έδωσε τη θέση του στον Ιμπόρα, ο οποίος μπήκε στο 88ο λεπτό. Η αποχώρησή από τον αγωνιστικό χώρο δημιούργησε έναν εκνευρισμό στον Ποντένσε, με τον ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών να είναι έξαλλος με τον Χουχούμη στα αποδυτήρια.

Η «κατακόκκινη» Τρίπολη και τα πανό διαμαρτυρίας για την απόφαση μηδενισμού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:45 - 12.11.2023

Η «κατακόκκινη» Τρίπολη και τα πανό διαμαρτυρίας για την απόφαση μηδενισμού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Οι περίπου 4.000 οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν απόβαση στην Τρίπολη και δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Δεν έλλειψαν και τα πανό διαμαρτυρίας για την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ.

Ο Πορτογάλος θεωρούσε πως το μαρκάρισμα ήταν πολύ σκληρό και θα έπρεπε ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης να δεχθεί κόκκινη κάρτα. Ο Ιωάννης Παπαδόπουλος, ωστόσο, τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα.