Ο Ποντένσε θα χάσει τον πρώτο προημιτελικό του Conference League

Ποντένσε

i

© Intime

Ο Ποντένσε θα χάσει τον πρώτο προημιτελικό του Conference League

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 01:21 - 15.03.2024 / Ανανεώθηκε: 01:22 - 15.03.2024

Ο Ολυμπιακός πήρε ονειρική πρόκριση για τα προημιτελικά του Conference League, ωστόσο στο πρώτο ματς αυτής της φάσης ο Μεντιλίμπαρ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ποντένσε.

Ο Ολυμπιακός από... άλλον πλανήτη «πέταξε» για τους «8» του Conference League! Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ κλήθηκε να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς με τη Μακάμπι στη Σερβία μετά την βαριά ήττα στο Φάληρο και τα κατάφερε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο.

Σε ένα συγκλονιστικό ματς το οποίο κρίθηκε στην παράταση, οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη με 6-1 (!) κι έδωσαν συνέχεια στην ευρωπαϊκή τους πορεία.

Όσον αφορά στο πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης (αύριο 15/3 είναι η κλήρωση), ο Μεντιλίμπαρ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ποντένσε, ο οποίος δέχτηκε κίτρινη κάρτα.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Ποντένσε στάθηκε στο... όνειρο του τελικού.

Ποντένσε: «Είμαστε ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο - Ονειρευόμαστε τον τελικό»

«Ειμαστε μια ομαδα ικανή για το καλυτερο και το χειρότερο, αυτο δεν ειναι καλο, πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί. Έχουμε κανει καλα ματς, Καναμε καλές εμφανίσεις κόντρα στη Γουεστ Χαμ ή τον ΠΑΟΚ. Ξέραμε να μπούμε με δύναμη στο ματς και σκοράρουμε δύο γκολ τότε όλα είναι δυνατά. Ξέραμε πως το αποτέλεσμα του πρώτου αγωνα δεν μας άξιζε. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και κάναμε αυτή την ανατροπή.

Πρέπει να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο ανεξαρτήτως αντιπάλου. Δεν πρεπει να γινεται αυτο. Είμαστε ικανοί για πολλά πράγματα και πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί. Πραγματικα πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Είμαστε πολύ καλή ομαδα και είματσε περήφανοι που ειμαστε εδώ. Είμαστε περήφανοι για τους μικρους που έφτασαν στον ημιτελικό. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα, ο Ολυμπιακός ονειρεύεται πάντα να φτάσει στον τελικό».