Ποντένσε: «Ο Σούπερμαν επέστρεψε στον Πειραιά» (vid)

Ντάνιελ Ποντένσε

i

PrtScr

Ποντένσε: «Ο Σούπερμαν επέστρεψε στον Πειραιά» (vid)

Sportal newsroom 13:08 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:10 - 06.09.2023

Με ένα εντυπωσιακό βίντεο στα social media, ο Ντάνιελ Ποντένσε μίλησε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακού κι έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους των «ερυθρολεύκων».

Ο 28χρονος Πορτογάλος επέστρεψε κι επίσημα στους Πειραιώτες, οι οποίοι ενισχύονται σε τρομερό βαθμό. Ο Ολυμπιακός αποκαλούσε Σούπερμαν τον Ποντένσε και το ίδιο έπραξε και κατά την επιστροφή του: «Μπουμ. Καλωσήρθες πίσω στο σπίτι Ντάνιελ Ποντένσε. Μας έλειψες Σούπερμαν».

Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» ετοίμασαν κι ένα εντυπωσιακό video για τον Ντάνιελ Ποντένσε με ορισμένες από τις κορυφαίες στιγμές του στην προηγούμενη θητεία στην ομάδα, αλλά και με δηλώσεις που έκανε για την επιστροφή του.

«Γύρισα, εδώ είναι το σπίτι μου. Μέσα μου πάντα το ήξερα ότι θα επιστρέψω στην Ελλάδα, στο ερυθρόλευκο λιμάνι μου. Ο Σούπερμαν επέστρεψε στον Πειραιά. Ονειρεύομαι να πάμε τον Ολυμπιακό μας ακόμα πιο ψηλά. Ομάδα και κόσμος ένα σαν μια γροθιά. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος εξτρέμ στο βίντεο που παρουσίασε στα social media η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στον Ολυμπιακό ήρθε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2018, στα 23 του τότε, έχοντας αποχωρήσει από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών της και κατέγραψε 41 συμμετοχές και 8 γκολ. Αλλά και στο πρώτο εξάμηνο της επόμενης σεζόν, του 2019-20 είχε 5 γκολ σε 27 ματς και κάπως έτσι, το… ταμείο του σε μιάμιση σεζόν ήταν 68 συμμετοχές και 13 γκολ, σε όλες τις διοργανώσεις.