Ποντένσε: Ούτε... πέντε ώρες και τα έχει κάνει όλα!

Ντανιέλ Ποντένσε

i

© Intime

Ποντένσε: Ούτε... πέντε ώρες και τα έχει κάνει όλα!

Δεν είναι στο 100% του ο Πορτογάλος άσος, αλλά με το «καλημέρα» έδειξε αξία…

Με τα δύο του γκολ στα Γιάννινα, ο Ντανιέλ Ποντένσε «ξεκλείδωσε» το τρίποντο για τον Ολυμπιακό που παραμένει μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Superleague. Και θα είναι πρώτος, ανεξαρτήτως τι θα κάνουν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στα ματς που έχουν ως εκκρεμότητα.

Ο Πορτογάλος άσος, μέσα στα γήπεδα, έχει δύο εβδομάδες παρουσίας! Ήρθε προερχόμενος από μεγάλο διάστημα αποχής, είχε να παίξει από τον Μάιο με την Γουλβς. Πέρασε μια δοκιμασία το καλοκαίρι, πήρε ωστόσο την απόφαση να επιστρέψει εδώ και ήδη νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του.

Ο Ποντένσε, καλά-καλά δεν μετράει πέντε ώρες μπάλας με τον Ολυμπιακό! 290 λεπτά συμμετοχής έχει, αλλά τα έχει κάνει όλα! Με τα γκολ του στα Γιάννινα, έφτασε τα τρία. Είχε σκοράρει θυμίζουμε και με την Κηφισιά, με κεφαλιά μάλιστα! Στο ίδιο ματς με την Κηφισιά, είχε κερδίσει και πέναλτι, ενώ εξαιρετικά… συστήθηκε και στην επιστροφή του στη δράση, καθώς στις 17 Σεπτέμβρη κόντρα στην ΑΕΚ, είχε την ασίστ στο γκολ της ισοφάρισης (1-1) του Ελ Κααμπί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τι βλέπουμε εδώ; Ο Ποντένσε μετρά πέντε ματς, στα τρία ήταν βασικός. Με ΑΕΚ, με Κηφισιά και με ΠΑΣ Γιάννινα. Σε αυτά, ήρθαν και τα επιτεύγματά του. Δεν είχε επιδραστικότητα στα ματς που είδε από τον πάγκο και πέρασε στο ματς ως αλλαγή. Με την Φράιμπουργκ δηλαδή που μπήκε στο ημίχρονο και με τον Άρη, που μπήκε στο 55’. Αν και με τους Θεσσαλονικείς, μπορεί το μενού του να μην είχε γκολ ή ασίστ, αλλά έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην υπεροχή του Ολυμπιακού.

Τα έχει κάνει όλα νωρίς νωρίς ο 28χρονος άσος, που νιώθει μια χαρά στην Ελλάδα, δεν το κρύβει και υπόσχεται και ακόμη καλύτερες ημέρες. Δεν είναι άλλωστε στο 100% της κατάστασής του, έχει πολλά ακόμη να βελτιώσει και όλοι θα δουν έναν ακόμη καλύτερο Ποντένσε…