Ο μεγαλοατζέντης Ζόρζε Μέντες επενδύει στο γυναικείο ποδόσφαιρο!

Ο μεγαλοατζέντης Ζόρζε Μέντες επενδύει στο γυναικείο ποδόσφαιρο!

Γιώργος Σακελλαρίου 16:13 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:41 - 29.05.2024

Ο Πορτογάλος μεγαλοατζέντης Ζόρζε Μέντες βάζει στο πελατολόγιο του μία από τις κορυφαίες ποδοσφαιρίστριες του κόσμου.

Ο Ζόρζε Μέντες εισβάλλει περισσότερο στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Η εταιρία Gestifute του Πορτογάλου μεγαλοατζέντη συνεργάζεται με την WOM, έναν συνασπισμό πρακτορείων που περιλαμβάνει στο πελατολόγιο την Αϊτάνα Μπονμάτι, η οποία ψηφίστηκε ως η καλύτερη ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο το 2023.

Η Gestifute, λοιπόν, ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία με τη WOM, ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μάνατζερ στο γυναικείο ποδόσφαιρο, προκειμένου να επενδύσει περισσότερο στο άθλημα.

«Είχαμε ήδη κάποιες σημαντικές παίκτριες μαζί μας, όπως η Κίκα Ναζαρέτ, που ψηφίστηκε ως η καλύτερη Πορτογαλίδα.

Πιστεύουμε ότι, με την τεράστια εμπειρία της Gestifute, μπορούμε να δώσουμε επιπλέον αξία σε αυτή τη συνεργασία, με στόχο την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου σε όλες τις κοινωνικές, αθλητικές και εμπορικές πτυχές του. Το γυναικείο ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα, με περισσότερες παίκτριες κι ανταγωνισμό, οπότε αυτή η συνεργασία με τη WOM ήταν απολύτως λογική», τόνισε ο Μέντες σε επίσημη δήλωσή του.

Η WOM, που δημιουργήθηκε το 2017, με επικεφαλής τον Κρίστιαν Μαρτίν, εκπροσωπεί μερικά γνωστά ονόματα του γυναικείου ποδοσφαίρου, συμπεριλαμβανομένης της Ισπανίδας Αϊτάνα Μπονμάτι, που εξελέγη η καλύτερη παίκτρια στον κόσμο το 2023.

Ο Μαρτίν σχολίασε: «Πιστεύαμε ότι ήταν απολύτως λογικό να συνεργαστούμε. Για τη WOM, το να γίνουμε μέλος της οικογένειας Gestifute και Polaris μας επιτρέπει μια μεγαλύτερη και καλύτερη επέκταση προς το πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης που βιώνει το γυναικείο ποδόσφαιρο, να έχουμε τους καλύτερους επαγγελματίες στον κλάδο και να κάνουμε ένα άλμα στην ποιότητα σε όλους τους τομείς.

Αμερικανίδα ποδοσφαιρίστρια αποσύρθηκε στα 24 για να γίνει μοντέλο στο OnlyFans (pics)
SPORT+

09:21 - 26.01.2024

Αμερικανίδα ποδοσφαιρίστρια αποσύρθηκε στα 24 για να γίνει μοντέλο στο OnlyFans (pics)

Η Νικόλ Τέτζα, η οποία αγωνιζόταν στη μεξικανική Πουέμπλα, ανακοίνωσε την απόφαση της ότι κρεμάει τα παπούτσια της. Ο λόγος είναι αρκετά περίεργος βέβαια, αφού η 24χρονη παίκτρια αποφάσισε να αλλάξει καριέρα και να γίνει μοντέλο του OnlyFans.

Όταν συναντηθήκαμε, υπήρχε μεγάλη χημεία με τον Ζόρζε και ολόκληρη την ομάδα, καθώς και το αίσθημα ότι είμαστε ευθυγραμμισμένοι στο όραμα που έχουμε για την εκπροσώπηση. Επιθυμία είναι να ενισχύσουμε τα ταλέντα, να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες και να ανυψώσουμε την καριέρα των εκπροσώπων μας, τόσο εντός όσο και εκτός των αγωνιστικών χώρων».