Διάσημος άνδρας πρόσφερε 104.000 ευρώ στην Αλίσα Λέμαν για σεξ – Η απίθανη απάντηση της δημοφιλέστερης ποδοσφαιρίστριας

Διάσημος άνδρας πρόσφερε 104.000 ευρώ στην Αλίσα Λέμαν για σεξ – Η απίθανη απάντηση της δημοφιλέστερης ποδοσφαιρίστριας

Κώστας Τσιακλής 11:42 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 11:42 - 11.10.2023

Απρεπής πρόταση από διάσημο διεθνή άνδρα στην πιο δημοφιλή ποδοσφαιρίστρια. Της έδωσε 104.000 ευρώ και η Αλίσα Λέμαν αρνήθηκε.

Η Ελβετίδα Αλίσα Λέμαν, η δημοφιλέστερη ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο, η οποία αγωνίζεται στην Άστον Βίλα είπε ότι «ένας παγκοσμίως γνωστός άνδρας» της πρόσφερε 104.000 ευρώ για να περάσει τη νύχτα μαζί της.

Η 24χρονη παίκτρια, η οποία έχει περισσότερους από 15,5 εκατομμύρια ακόλουθους μόνο στο Instagram, υποστήριξε στο podcast «Dir Tea Talk» ότι «ένας διεθνώς διάσημος άνδρας» της πρόσφερε πολλά χρήματα σε αντάλλαγμα για σεξ, ενώ βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Θα πληρώσω την Αλίσα Λέμαν για ένα βράδυ. Αλλά η απάντησή μου ήταν: “Δεν υπάρχει περίπτωση! Και μόνο 104.000 ευρώ;”.

«Ήμουν στο Μαϊάμι, το αγαπημένο μου μέρος και συνάντησα μερικούς φίλους σε ένα κλαμπ. Έλαβα ένα μήνυμα στο κινητό μου, στο οποίο δεν απάντησα, αλλά το ίδιο άτομο έστειλε μήνυμα στον σωματοφύλακα που πρόσεχε εμένα. Τα μηνύματα προήλθαν από ένα πολύ γνωστό πρόσωπο. Είχαμε γνωριστεί στο παρελθόν σε μια εκδήλωση», είπε η Αλίσα Λέμαν στον ράπερ Σίριν Ντέιβιντ.

«Το μήνυμα στον σωματοφύλακα έλεγε: «Θα πληρώσω στην Αλίσα 104.000 ευρώ για να περάσω μια νύχτα μαζί της», υποστήριξε η παίκτρια και πρόσθεσε: «Αλλά η απάντησή μου ήταν: «Δεν υπάρχει περίπτωση! Και μόνο 104.000 ευρώ;».

Η Λέμαν ισχυρίστηκε ότι ο διάσημος άνδρας συνέχισε να στέλνει μηνύματα στον σωματοφύλακά του και παραδέχτηκε ότι «το τρελό είναι ότι έχω ακόμα το μήνυμά του στο τηλέφωνό μου. Είναι λίγο ανόητο».

Η ποικιλία των αναρτήσεων της Αλίσα Λέμαν - Από τις εικόνες στην προπόνηση μέχρι τις εντυπωσιακές πόζες με μαγιό
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

09:44 - 10.10.2023

Η ποικιλία των αναρτήσεων της Αλίσα Λέμαν - Από τις εικόνες στην προπόνηση μέχρι τις εντυπωσιακές πόζες με μαγιό

Η άνοδος της δημοτικότητας της Αλίσα Λέμαν, συνεχίζει να είναι ραγδαία και μια ματιά στο λογαριασμό της στο Instagram δικαιολογεί απόλυτα το γεγονός ότι πρόκειται για την δημοφιλέστερη ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο.

Στην ερώτηση αν το μήνυμα είναι από ποδοσφαιριστή, τα άφησε όλα ανοιχτά και προκάλεσε χαμό: «Δεν μπορώ να αποκαλύψω το όνομά του. Είναι όμως πολύ πολύ γνωστός διεθνώς».