Τα μυθικά λεφτά που βγάζει η Αλίσα Λέμαν για κάθε ανάρτησή της στο Instagram

Αλίσια Λέμαν

i

Αλίσια Λέμαν/©Alamy/talkSPORT

Τα μυθικά λεφτά που βγάζει η Αλίσα Λέμαν για κάθε ανάρτησή της στο Instagram

Sportal newsroom 21:36 - 29.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:37 - 29.07.2023

Η εξτρέμ της Άστον Βίλα Αλίσα Λέμαν είναι η πιο διάσημη ποδοσφαιρίστρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών.

Η παίκτρια της Άστον Βίλα, Αλίσα Λέμαν, μπορεί να θεωρηθεί ως η βασίλισσα των social media όσο αφορά το χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου αφού καμία άλλη ποδοσφαιρίστρια δεν έχει περισσότερους ακόλουθους από αυτήν. 

Η Ελβετίδα επιθετικός έχει φτάσει τους 11.8 εκατομμύρια ακόλουθους στο instagram και τα 6.5 εκατομμύρια στο Tik-Tok. Βέβαια αυτή η παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι πάντα για καλό σκοπό αφού η Λέμαν δέχεται μεγάλη κριτική μέσω αυτών. Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο Football Daily και αναφέρθηκε στην κριτική που δέχεται ωστόσο τόνισε ότι δεν δίνει καμία σημασία σε αυτή. Συγκεκριμένα η Αλίσα Λέμαν είπε: 

«Μερικοί άνθρωποι απλώς βλέπουν το Instagram και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν ξέρουν καν ότι παίζω ποδόσφαιρο. Είμαι σωστός ποδοσφαιριστής. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα. Θέλω να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου στο ποδόσφαιρο και αυτή είναι η πρώτη μου προτεραιότητα στη ζωή.

Μου δίνει δύναμη γιατί νιώθω ότι 100% θέλεις τη ζωή μου. Δεν με ενδιαφέρει πραγματικά [η κριτική στα social media]. Δεν διαβάζω τα πράγματα. Είναι περισσότερο για την οικογένειά μου γιατί μερικές φορές αισθάνομαι άσχημα για αυτό επειδή η μαμά μου μου στέλνει πράγματα και μετά νιώθω ότι «μαμά, μην το διαβάζεις αυτό». Δεν είναι σημαντικό.

Δεν με επηρεάζει καν γιατί ξέρω ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι σημαντικοί για μένα, είναι πιο ενοχλητικό για μένα να το διαβάζει η οικογένειά μου ή κάποιος που είναι κοντά μου που με ρωτάει για αυτό μετά».

Η Τζαμάικα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη σε Μουντιάλ Γυναικών και έβαλε «φωτιά» στον 6ο όμιλο (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

17:47 - 29.07.2023

Η Τζαμάικα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη σε Μουντιάλ Γυναικών και έβαλε «φωτιά» στον 6ο όμιλο (vid)

Η Τζαμάικα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη σε Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών αφού επικράτησε με 1-0 του Παναμά. Οι Τζαμαϊκανές πλέον ελπίζουν σοβαρά σε πρόκριση την ίδια ώρα που ο Παναμάς έμεινε και μαθηματικά εκτός συνέχειας.

Μάλιστα η Λέμαν δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί πως η Αλίσα είναι πιο δημοφιλής στο Instagram ακόμη και από τον Ρότζερ Φέντερερ στην Ελβετία και από κάθε της ανάρτηση βγάζει μέσο όρο 281.000 ευρώ.