Η ποικιλία των αναρτήσεων της Αλίσα Λέμαν - Από τις εικόνες στην προπόνηση μέχρι τις εντυπωσιακές πόζες με μαγιό

Αλίσα Λέμαν

i

©printscreen

Η ποικιλία των αναρτήσεων της Αλίσα Λέμαν - Από τις εικόνες στην προπόνηση μέχρι τις εντυπωσιακές πόζες με μαγιό

Sportal newsroom 09:44 - 10.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:57 - 10.10.2023

Η άνοδος της δημοτικότητας της Αλίσα Λέμαν, συνεχίζει να είναι ραγδαία και μια ματιά στο λογαριασμό της στο Instagram δικαιολογεί απόλυτα το γεγονός ότι πρόκειται για την δημοφιλέστερη ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο.

Η Αλίσα Λέμαν έχει σπάσει τα κοντέρ, έχοντας φτάσει αισίως τους 15 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram. Καμία άλλη ποδοσφαιρίστρια δεν έχει «αγγίξει» τέτοια νούμερα.

Οι αναρτήσεις της ποικίλουν και αφορούν, από υλικό προπονήσεων ή αγώνων, μέχρι και εντυπωσιακές φωτογραφίες και πολυτελείς διακοπές.

Πολύ συχνά τα ποστ της κάνουν θραύση, με τα λάικ να πέφτουν βροχή και να ξεπερνάνε το φράγμα του ενός εκατομμυρίου. Σημαντικό ρόλο παίζει και η πρόσφατη συνεργασία της με το KSI και το Logan Paul's Prime Energy Drink, μαζί τους αστέρες του UFC Ίσραελ Αντεσάνια και Αλεξάντερ Βολκανόφσκι.

Η Ελβετή ποδοσφαιρίστρια ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με μαγιό, δείχνοντας το καλίγραμμο σώμα της και τους κοιλιακούς της.

Οι αγωνιστικές φωτογραφίες επίσης αποτελούν συχνό φαινόμενο στις αναρτήσεις της Λέμαν. Θυμίζουμε ότι αγωνίζεται στην Άστον Βίλα ως εξτρέμ, μετρώντας επτά γκολ σε 43 αναμετρήσεις.

Η πιο εντυπωσιακή και δημοφιλέστερη ποδοσφαιρίστρια, Αλίσα Λέμαν, έβγαλε το νέο της ημερολόγιο και το εξώφυλλο ειναι εντυπωσιακό

Η Αλίσα Λέμαν κατάφερε να... κολάσει ξανά το ανδρικό ποδοσφαιρικό και μη κοινό, δημοσιεύοντας το εξώφυλλο του νέου της ημερολογίου.

Στη φωτογραφία του εξωφύλλου, εμφανίζεται με ένα μαύρο ολόσωμο φόρεμα, μαύρες μπότες και βλέμμα που... σκοτώνει.

Τα σχόλια στην ανάρτηση της στο Instagram για το νέο ημερολόγιο, δεν έλειπαν φυσικά τα σχόλια. Η συμπαίκτρια της στην Άστον Βίλα, Ρέιτσελ Ντέιλι έγραψε: «Επέστρεψε ξανά», ενώ ένας θαυμαστής της είπε χαρακτηριστικά: «Ρίχνει το ίντερνετ ξανά».