Η Αλίσα Λέμαν χώρισε με τον Ντόουγκλας Λουίς, έβγαλε το ημερολόγιο που ήταν η πέτρα του σκανδάλου και τώρα ποζάρει χωρίς μακιγιάζ

Αλίσα Λέμαν

Η Αλίσα Λέμαν χώρισε με τον Ντόουγκλας Λουίς, έβγαλε το ημερολόγιο που ήταν η πέτρα του σκανδάλου και τώρα ποζάρει χωρίς μακιγιάζ

Sportal newsroom 14:44 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:44 - 06.10.2023

Η Αλίσα Λέμαν συγκέντρωσε ξανά τα φώτα πάνω της, αναρτώντας στα social media φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Αλίσα Λέμαν, έβγαλε στη δημοσιότητα το ημερολόγιο της για το 2024, με τη φωτογραφία του εξωφύλλου της να είναι εντυπωσιακή. Στη φωτογραφία του εξωφύλλου, εμφανίζεται με ένα μαύρο ολόσωμο φόρεμα, μαύρες μπότες και βλέμμα που... σκοτώνει.

Τα σχόλια στην ανάρτηση της στο Instagram για το νέο ημερολόγιο, δεν έλειπαν φυσικά τα σχόλια. Η συμπαίκτρια της στην Άστον Βίλα, Ρέιτσελ Ντέιλι έγραψε: «Επέστρεψε ξανά», ενώ ένας θαυμαστής της είπε χαρακτηριστικά: «Ρίχνει το ίντερνετ ξανά».

Η Αλίσα Λέμαν είχε πρωταγωνιστήσει ξανά στο παρελθόν όταν είχε χωρίσει με τον Ντόουγκλας Λουίς, με το ημερολόγιο να είναι η πέτρα του σκανδάλου. Τώρα επανέρχεται στην επικαιρότητα και ποζάρει χωρίς μακιγιάζ.

«Ο Ντάγκλας ήταν εντελώς κολλημένος με την Αλίσα. Όταν την είδε για πρώτη φορά, είπε, "Ποιο είναι αυτό το όμορφο κορίτσι;"» είπε μια πηγή στο ρεπορτάζ του nypost.com, σημειώνοντας ότι καθώς η Λέμαν «είχε μεγαλύτερη ζήτηση εκτός γηπέδου, όταν άρχισαν να εμφανίζονται ρωγμές στη σχέση τους».

«Όταν της ζητήθηκε να κάνει ένα ημερολόγιο, βρήκε την ευκαιρία να επιδείξει τη σέξι πλευρά της, αλλά εκείνος δεν ήταν ευχαριστημένος», είπε η πηγή. «Δεν πίστευε ότι ήταν κάτι  που έπρεπε να κάνει. Μάλωναν πολύ και στο τέλος η Αλίσα απλά είχε τέλος». Η Λέμαν λέγεται ότι συνάντησε για πρώτη φορά τον Λουίζ σε ένα κλαμπ με έδρα το Μπέρμιγχαμ.