Πως είναι στ' αλήθεια η σχέση Κριστιάνο - Μέσι; Οι αντιδράσεις μετά το «φιλικό του αιώνα» δείχνουν την αλήθεια (pics & vid)
i

Μέσι και Ρονάλντο/ Screenshot via Twitter

Πως είναι στ' αλήθεια η σχέση Κριστιάνο - Μέσι; Οι αντιδράσεις μετά το «φιλικό του αιώνα» δείχνουν την αλήθεια (pics & vid)

Πάνος Μαλακτάρης • 16:10 - 20.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

To χθεσινό φιλικό στη Σαουδική Αραβία έλυσε την απορία σε όσους τυχόν αναρωτιούνταν για τη σχέση μεταξύ των 2 σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου

Είναι αναμφίβολα οι δύο καλύτεροι ποδοσφαιριστές που έχουμε δει τα τελευταία τουλάχιστον 15 χρόνια. Για πολύ κόσμο είναι -και όχι άδικα- μεταξύ των κορυφαίων που έπαιξαν ποτέ το άθλημα, εν μέσω ατελείωτων συζητήσεων αναφορικά με το ποιός τελικά είναι ο GOAT (o κορυφαίος όλων των εποχών). Στα 35 του ο Αργεντινός και στα 37 του ο Πορτογάλος οδεύουν αναπόφευκτα στη δύση της καριέρας τους, και η χθεσινή τους έστω και φιλική αναμέτρηση, ήταν ιστορική. 

Βλέπετε, μετά τη μετακίνηση του CR7 στην Αλ Νασρ ήταν πιθανότατα ίσως η τελευταία φορά που τους είδαμε αντιμέτωπους στο χορτάρι.  Η σχέση μεταξύ τους δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα στενή, αλλά ο σεβασμός που δείχνουν ο ένας για τον άλλο είναι αδιαμφισβήτητος. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και χτες με πολύ όμορφο τρόπο. 

© Screenshot from leomessi's insta story

Πριν την έναρξη του αγώνα αντάλλαξαν έναν εγκάρδιο χαιρετισμό και εναγκαλισμό, όντας ιδιαίτερα χαλαροί από το έτσι κι αλλιώς φιλικό κλίμα της όλης βραδιάς. Η Παρί σεν Ζερμέν επικράτησε 5-4 σε ένα ματς που αμφότεροι σκόραραν, με τον Λίο να ανοίγει το σκορ και τον Κριστιάνο να πετυχαίνει στην πορεία 2 τέρματα, το ένα από τα 11 βήματα. 

© screenshot from Cristiano Ronaldo's official facebook account

Με τη λήξη του αγώνα ο Μέσι ανέβασε ένα story στο instagram του με την αγκαλιά του με τον Κριστιάνο και σε ξεχωριστή ανάρτηση προσέθεσε ακόμη 4 φωτογραφίες, ενώ με τη σειρά του ο Πορτογάλος ανέβασε κι αυτός μια σειρά από φωτογραφίες γράφοντας «Πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο γήπεδο και στο σκοράρισμα! Και πολύ όμορφα που είδα μερικούς παλιούς φίλους».