Μετά το τρεμπλ ο Ποστέκογλου υπογράφει στην Τότεναμ μέχρι το 2025

Άγγελος Ποστέκογλου

i

© PrtScr

Μετά το τρεμπλ ο Ποστέκογλου υπογράφει στην Τότεναμ μέχρι το 2025

Κώστας Τόπας 15:24 - 05.06.2023

Λίγες ημέρες αφότου κατέκτησε το τρεμπλ με την Σέλτικ, ο Άγγελος Ποστέκογλου αποδέχθηκε την πρόταση της Τότεναμ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «σπιρουνιών».

Η Τότεναμ μετά την απόλυση του Αντόνιο Κόντε είχε μπει στη διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή. Κι απ' ότι φαίνεται τον έχει βρει, με τον Άγγελο Ποστέκογλου να αναμένεται να γίνει ο νέος τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου.

Ποστέκογλου: Η Χούντα, η μετανάστευση και το αγόρι από την Ελλάδα που έγινε ήρωας στην Σέλτικ (vids)
REST OF THE WORLD

11:24 - 05.06.2023

Ποστέκογλου: Η Χούντα, η μετανάστευση και το αγόρι από την Ελλάδα που έγινε ήρωας στην Σέλτικ (vids)

Από την μετανάστευση λόγω της Χούντας και την αμφισβήτηση στην Αυστραλία, ο Άγγελος Ποστέκογλου έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών της Σέλτικ μετά και την κατάκτηση του φετινού τρεμπλ. Πλέον ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός ετοιμάζει βαλίτσες για Λονδίνο μετά την πρόταση της Τότεναμ.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο ελληνικής καταγωγής προπονητής τα έχει βρει σε όλα με την Τότεναμ και όπως όλα δείχνουν τις επόμενες ώρες θα επισημοποιηθεί και η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. 

Ο Ποστέκογλου θα υπογράψει συμβόλαιο έως το 2025, ενώ το deal περιλαμβάνει και ένα ακόμη έτος ανανέωσης. Στον πάγκο της Σέλτικ έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα (22/23, 21/22), ένα Κύπελλο Σκωτίας (22/23) και δύο λιγκ Καπ Σκωτίας (21/22, 22/23), ενώ να σημειωθεί ότι η Σέλτικ θα πρέπει να δώσει το «πράσινο» φως ώστε να αποχωρήσει ο 57χρονος τεχνικός. Κάτι που αναμένεται να γίνει τις προσεχείς ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι για δεύτερη σερί σεζόν ο Άγγελος Ποστέκογλου οδήγησε τη Σέλτικ στην κορυφή της Σκωτίας, πανηγυρίζοντας το τέταρτο τρόπαιο από τότε που ανέλαβε την ομάδα. Παράλληλα, οι Κέλτες πέτυχαν το τρεμπλ και γιόρτασαν το 53ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Δύο τρόπαια τα οποία γι' ακόμη μία φορά φέρουν φαρδιά πλατιά του Ελληνοαυστραλού προπονητή.