Πότε αναμένεται η επιστροφή του Μπάμπα στις προπονήσεις

Ράχμαν Μπάμπα

i

© Intime

Πότε αναμένεται η επιστροφή του Μπάμπα στις προπονήσεις

Τα επόμενα βήματα για τον Γκανέζο μπακ του ΠΑΟΚ μετά το συμβάν της Λεωφόρου.

Ο τραυματισμός του Ράχμαν Μπάμπα στη Λεωφόρο σόκαρε άπαντες με τις στιγμές που εξελίχθηκαν μέχρι ο ίδιος να δώσει σημάδια πως κάπως συνήλθε να είναι απλά σοκαριστικές.

Ο Γκανέζος μπακ του ΠΑΟΚ είναι ευτυχώς καλά στην υγεία του και μάλιστα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, το πρωί της Πέμπτης (22/2).

Ο 29χρονος έχει πάρει ήδη τον δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη, ενώ πλέον υπάρχει κι ένα πρωτόκολλο εξετάσεων που πρέπει να ακολουθήσει, αφού πρόκειται για ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι, και η επιστροφή του θα είναι σταδιακή.

Το πιθανότερο είναι να μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων του ΠΑΟΚ από την επόμενη εβδομάδα, με τα νεότερα να αναμένοντα ωστόσο το πρόσεχες διάστημα και πιο συγκεκριμένα αργότερα μέσα στη μέρα. Πάντως, όπως γίνεται κατανοητό ο Γκανέζος αριστερός μπακ δεν υπολογίζεται για το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο ίδιος νωρίτερα έστειλε και μήνυμα μέσω των social media:

«Γεια σας, ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον και τις ευχές τις τελευταίες 12 ώρες. Ευτυχώς αναρρώνω καλά και δεν έχω υποστεί μεγάλη ζημιά. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στον Γιώργο Βαγιαννίδη που με πρόσεξε προσωπικά στο νοσοκομείο. Ήταν ένα δύσκολο βράδυ, όμως σύντομα θα τρέχω ξανά πάνω-κάτω»,