Ποτσετίνο: «Αν τους ξεκουράσω θα με... σκοτώσετε και εσείς και ο πρόεδρος»

Μαουρίσιο Ποτσετίνο

i

© Intime

Ποτσετίνο: «Αν τους ξεκουράσω θα με... σκοτώσετε και εσείς και ο πρόεδρος»

Κώστας Τσιακλής 17:19 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:22 - 23.10.2023

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο έκανε μια ιδιαίτερη δήλωση για την ξεκούραση που θα έπρεπε να έχουν οι Έντσο Φερνάντες και Μόισες Καϊσέδο.

Ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, μίλησε για το θέμα με την ξεκούραση των ποδοσφαιριστών και προχώρησε σε μια ιδιαίτερη δήλωση. 

Το Σάββατο (21/10) η Τσέλσι υποδέχθηκε την Άρσεναλ σε παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της Premier League. Οι «μπλε» προηγήθηκαν με 2-0 ωστόσο δεν κατάφεραν να διαφυλάξουν το προβάδισμα τους και έτσι οι «κανονιέρηδες» έφτασαν στην ισοφάριση, σώζοντας τον ένα βαθμό στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Αυτός ο αγώνας ήταν ο πρώτος της Τσέλσι μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων και ο προπονητής των «μπλε», Μαουρίσιο Ποτσετίνο, μίλησε για την ξεκούραση των ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα των Έντσο Φερνάντες και Μόισες Καϊσέδο που κόστισαν μαζί περίπου 235 εκατομμύρια ευρώ. Οι δύο παίκτες αυτοί βρίσκονταν στην Λατινική Αμερική μέχρι και την Τετάρτη (18/10) λόγω των υποχρεώσεων τους με Αργεντινή και Εκουαδόρ αντίστοιχα,

Ο Ποτσετίνο λοιπόν είπε πως οι δύο ποδοσφαιριστές του ήταν κουρασμένοι στο ματς με την Άρσεναλ και είναι τρελό να επιστρέφουν από την Αμερική την Τετάρτη και να αγωνίζονται το Σάββατο. Μάλιστα προχώρησε και σε μια δήλωση που θα συζητηθεί αφού είπε πως αν τους ξεκουράσει τότε θα τον σκοτώσει ο κόσμος αλλά και ο ιδιοκτήτης του συλλόγου!

«Σήμερα έφτασαν οι Καϊσέδο και Έντσο Φερνάντες μετά από δύο αγώνες στην Αμερική και δεν ήταν φρέσκοι. Είναι όμως σημαντικοί παίκτες για εμάς. Έτσι τώρα θα έχουμε μια εβδομάδα για να δουλέψουμε (μέχρι το ματς με τη Μπρέντφορντ) και σίγουρα θα είναι καλύτερα και θα βελτιωθούν. 

Είναι τρελό οι παίκτες να επιστρέφουν από την Αμερική την Τετάρτη και να παίζουν το Σάββατο. Αλλά αν πω "Εντάξει, θα τους ξεκουράσω", θα με "σκοτώσετε" σίγουρα αν δεν παίξουν. Και ο ιδιοκτήτης επίσης! Είναι πραγματικά δύσκολο να φτάσεις έτσι. Ελπίζω τώρα να μπορέσουν να ανακάμψουν και να προπονηθούν και σε μια εβδομάδα να είναι στα καλύτερά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Τεν Χαχ μπέρδεψε τους Άγγλους και νόμιζαν ότι ο Σάντσο θα επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ (vid)
PREMIER LEAGUE

15:05 - 23.10.2023

Ο Τεν Χαχ μπέρδεψε τους Άγγλους και νόμιζαν ότι ο Σάντσο θα επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ (vid)

Σύγχυση προκλήθηκε στην Αγγλία κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του Έρικ Τεν Χαχ τη Δευτέρα (23/10). Κάποια ΜΜΕ θεώρησαν ότι ο Ολλανδός προπονητής ανακοίνωσε ότι ο Τζέιντον Σάντσο είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά στην πραγματικότητα ήταν ο Σέρχιο Ρεγκιλόν.

Αυτό το πρόβλημα φυσικά δεν το έχει μόνο η Τσέλσι αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες της χώρας και ειδικά οι ομάδες του λεγόμενου «Big-6»,