Ο Τεν Χαχ μπέρδεψε τους Άγγλους και νόμιζαν ότι ο Σάντσο θα επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ (vid)

Έρικ Τεν Χαχ

i

PrtScr

Ο Τεν Χαχ μπέρδεψε τους Άγγλους και νόμιζαν ότι ο Σάντσο θα επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ (vid)

Κώστας Τόπας 15:05 - 23.10.2023

Σύγχυση προκλήθηκε στην Αγγλία κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του Έρικ Τεν Χαχ τη Δευτέρα (23/10). Κάποια ΜΜΕ θεώρησαν ότι ο Ολλανδός προπονητής ανακοίνωσε ότι ο Τζέιντον Σάντσο είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά στην πραγματικότητα ήταν ο Σέρχιο Ρεγκιλόν.

Η σύγχυση προέκυψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου πριν από τον αγώνα του Champions League με την Κοπεγχάγη το βράδυ της Τρίτης (23/10, 22:00) στο «Ολντ Τράφορντ». Αφού ο Τεν Χαχ τήρησε για πρώτη φορά ενός λεπτού σιγή για τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον στην αίθουσα Τύπου και στη συνέχεια μίλησε μερικά επαινετικά λόγια για τον θρύλου του αγγλικού κλαμπ, συζητήθηκαν τα προβλήματα τραυματισμών.

Όταν ο Τεν Χαχ ανακοίνωσε ότι ο Ρεγκιλόν ήταν πιθανώς αρκετά κατάλληλος για να παίξει ξανά, αρκετά αγγλικά Μέσα πίστεψαν ότι ο Ολλανδός τεχνικός εννοούσε τον Σάντσο. Στην πραγματικότητα ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέφερε το όνομα του Σέρχιο, το πρώτο όνομα του Ισπανού αριστερού μπακ. 

«Προπονείται όλη την εβδομάδα και θα συνεχίσει να προπονείται σήμερα. Στη συνέχεια, πρέπει να προσδιορίσουμε αν είναι κατάλληλος για αγώνα και αν μπορεί να επιστρέψει στην αποστολή», ​​είπε ο Τεν Χαχ.

Στη συνέχεια, μεγάλα αγγλικά Μέσα ανέφεραν ότι ο Σάντσο ετοιμάζεται να επιστρέψει στον σύλλογο, αλλά η εφημερίδα Manchester Evening News σύντομα τόνισε ότι η Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε ότι ο Τεν Χαχ εννοούσε τον Ρεγκιλόν και όχι τον Άγγλο μεσοεπιθετικός. Αν και αυτά είναι επίσης καλά νέα για τον Ολλανδό προπονητή, είναι λιγότερο σημαντικά νέα από μια πιθανή επιστροφή του Σάντσο. Ο Άγγλος εξτρέμ είναι εδώ και καιρό εκτός ομάδα και όλα δείχνουν ότι τον Γενάρη θα αναγκαστεί να ψάξει ομάδα.