Ποτσετίνο: «Ελπίζω να μείνω στην Τσέλσι μέχρι να πεθάνω, θα πήγαινα στην Τότεναμ αν ήμουν άνεργος»

Μαουρίσιο Ποτσετίνο

i

© PrtScr

Ποτσετίνο: «Ελπίζω να μείνω στην Τσέλσι μέχρι να πεθάνω, θα πήγαινα στην Τότεναμ αν ήμουν άνεργος»

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:36 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 06.11.2023

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ντέρμπι του Λονδίνου με την Τότεναμ ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει μέχρι το τέλος της ζωής του στην Τσέλσι.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο σε δηλώσεις που παραχώρησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ντέρμπι του Λονδίνου με την Τότεναμ (6/11, 22:00, Novasports Prime) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Premier League. Ο Αργεντίνος τεχνικός εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει για πάντα στην Τσέλσι, ενώ παράλληλα εξήγησε πως αν ήταν άνεργος κι η διοίκηση των «σπιρουνιών» του έκανε πρόταση να αναλάβει την ομάδα θα τη δεχόταν παρά την αντιπαλότητα των δύο συλλόγων. 

«Ελπίζω να μείνω στην Τσέλσι μέχρι να πεθάνω. 20 ή 25 χρόνια, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Αν η Τότεναμ μού προσφέρει μια μέρα δουλειά κι είμαι άνεργος, τότε γιατί όχι; Η Τότεναμ είναι ένας σύλλογος, όπως η Σαουθάμπτον, η Εσπανιόλ ή η Νιούελς Ολντ Μπόις.

Αυτή είναι η ζωή – ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί αύριο. Πρέπει να ζούμε το σήμερα. Νομίζω ότι τώρα που είμαι 51 ετών, το σκέφτομαι περισσότερο, ζω το σήμερα και δεν σκέφτομαι πολύ το αύριο», ανέφερε ο Ποτσετίνο. 

Baladeros LIVE: Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!