45λεπτος «περίπατος» για την Τότεναμ, διπλό-ανάσα για τη Νότιγχαμ
i

Χάρι Κέιν / © Τότεναμ

45λεπτος «περίπατος» για την Τότεναμ, διπλό-ανάσα για τη Νότιγχαμ

Sportal newsroom 00:09 - 05.01.2023 / Ανανεώθηκε: 08:25 - 05.01.2023

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κατάφερε να πάρει πολύ σημαντικό διπλό κόντρα στη Σαουθάμπτον, την ώρα που η Τότεναμ έκανε… πάρτι εναντίον της Κρίσταλ Πάλας.

Με αρκετά γκολ ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική της Premier League και μάλιστα δίχως νίκη για καμία από τις γηπεδούχους ομάδες.

Ένα πολύ σημαντικό διπλό κατάφερε να πάρει η Νότιγχαμ Φόρεστ κόντρα στην ουραγό Σαουθάμπντον, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Premier League. Η ομάδα του Κούπερ αρκέστηκε στο γκολ του Αβονίγι και με το 0-1 συγκέντρωσε ένα από τα πολλά σημαντικά τρίποντα που χρειάζεται.

Την ίδια ώρα η Τότεναμ ξέσπασε μέσα σε ένα ημίχρονο εναντίον της Κρίσταλ Πάλας, αφού 45 λεπτά ήταν αρκετά για να της φέρουν τη νίκη με 4-0 εκτός έδρας. Δύο γκολ του Κέιν, ένα του Ντόχερτι και ένα του Σον έκαναν το βράδυ των Σπέρς αρκετά εύκολο.

Όσον αφορά την αναμέτρηση της Άστον Βίλα με την Γουλβς, το γκολ του Ντανιέλ Ποντένσε δεν στάθηκε αρκετό για να πανηγυρίσει ο ίδιος με τον Σα και τους συμπαίκτες τους. Για περίπου 66 λεπτά η φιλοξενούμενη είχε το προβάδισμα, όμως ο Ίνγκς κατάφερε στο 78’ να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Τέλος, ανατροπή στην ανατροπή περιλάμβανε ο αγώνας ανάμεσα σε Λιντς και Γουεστ Χαμ. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 27’, οι αντίπαλοι τους κατάφεραν να κάνουν το 1-2 μέσα σε μόλις ένα λεπτό, όμως ο Ματσάντο δεν τους άφησε να πανηγυρίσουν τη νίκη, κάνοντας το 2-2 στο 70’

Tags: