Η Νότιγχαμ έριξε τριάρα στη Φούλαμ και βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού - Η Έβερτον απέδρασε με τον βαθμό από το Νιούκαστλ
i

©Photo by Michael Regan/Getty Images

Η Νότιγχαμ έριξε τριάρα στη Φούλαμ και βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού - Η Έβερτον απέδρασε με τον βαθμό από το Νιούκαστλ

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:35 - 02.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:57 - 02.04.2024

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε μία πολύ σημαντική κόντρα στη Φούλαμ με 3-1 και βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ την ίδια ώρα η Έβερτον απέδρασε από την έδρα της Νιούκαστλ με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Μία πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία επικράτησε εντός έδρας κόντρα στη Φούλαμ με 3-1, για την 31η αγωνιστική της Premier League.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Νούνο Εσπιρίντο Σάντο έφτασε στους 25 πόντους και βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, στο +3 από τη Λούτον, ενώ η Φούλαμ βρίσκεται στην 13η θέση με 39 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και μόλις στο 9ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με τον Κάλουμ Χάντσον-Οντόι. Ο Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ βρήκε αμαρκάριστο τον Άγγλο διεθνή μέσα στην περιοχή και εκείνος με κοντινό σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Στο 19ο λεπτό η Νότιγχαμ διπλασίασε τα τέρματα της με τον Κρις Γουντ. Ο Μουρίγιο βρήκε τον Άγγλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος με υπέροχο μακρινό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μπραντ Λένο για το 2-0 της Φόρεστ.

Η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο 45+3' πήρε αέρα τριών τερμάτων με τον Γκιμπς-Γουάιτ. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Φούλαμ ήταν να μειώσει σε 3-1 με τον Τόσιν Ανταραμπιόγιο στο 49ο λεπτό.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΕΒΕΡΤΟΝ

Την ίδια ώρα, η Νιούκαστλ υπέπεσε σε εντός έδρας γκέλα, μένοντας στο 1-1 με την Έβερτον στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Έντι Χάου έχασε πολύτιμο έδαφος για τη μάχη της εξάδας, καθώς παρέμεινε στην 8η θέση με 44 βαθμούς, ενώ τα «ζαχαρωτά» είναι στην 16η θέση με 26 πόντους.

Το ματς ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους γηπεδούχους, αφού με υπέροχη ατομική ενέργεια του Αλεξάντερ Ίσακ, άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό. Και εκεί που όλα έδειχναν πως η Νιούκαστλ θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, ήρθε ο Κάλβερτ-Λιούιν στο 88ο λεπτό και από το σημείο του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 31ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (32ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ